Home Žena ZODIJAK OTKRIVA KAKAV JE VAŠ MUŠKARAC: Bik ljubomoran, Djevice ne jure žene,...

ZODIJAK OTKRIVA KAKAV JE VAŠ MUŠKARAC: Bik ljubomoran, Djevice ne jure žene, Rak sluša majku…

16
0
Horoskop,
Horoskop,

Astrolozi otkrivaju da neki muškarci vole kada žene jure za njima, jer njih to mrzi:

Ovan

Ako zakažete sastanak sa muškarcem Ovnom, nikad ne znate gdje ćete završiti, ali gde god da to bude, vjerujte da će biti uzbudljivo. Ne pridržava se nikakvih pravila ni propisa. Jako je ljubomoran, i ne želi da dijeli svoju partnerku ni sa kim. On sam nije vjeran, ali od svoje partnerke to itekako očekuje. Ako očekujete nešto više od njega na planu braka, bolje odustanite. On nije za miran porodični život. Nemojte nikad da koketirate sa njim ako nemate namjeru da idete do kraja. Njegova čula uživaju u šokantnom i zabranjenom, i sva gušenja smatra grijehom sputavanjem želja. Za njega ništa nije zabranjeno, zato što nikad ne razmišlja o posljedicama. Kada je intimnost u pitanju, čak i kad ima zaštitu pri ruci neće je upotrijebiti i voli da potčinjava. Bira partnerke mlađe od sebe. Ako vam treba baš Ovan, tražite ga na sportskim terenima, i na svim mjestima gdje vlada uzbuđenje, i vidjećete ga obično u ulozi vođe. Ako idete na sastanak ni slučajno nemojte kasniti jer mrzi čekanje. Spada u one koji baš vole da mu prstima prođete kroz kosu. Biti prijatelj sa Ovnom znači biti spreman na sve, i imati ga za prijatelja je jako dobro, jer će vam stati u zaštitu uvijek. Najviše mu leže Lavovi i Strijelci, ali ne voli Škorpije, Rakove i Jarčeve. Ako ste imuni na uvrede i potcjenjivanje, možete mu biti dobar prijatelj.

Bik

Često ima problema sa težinom jer je gurman i on ne jede zbog gladi, i ne pije jer je žedan, već iz čistog zadovoljstva. Razuzdan je i boem, ali uvijek nekako stvaran čovjek, u stvarnom svijetu. Ima vrlo zdrav razum. Siguran je u sebe i zato ne mora da se dokazuje. Sa njim se nikad ne pretvarajte da ste ono što niste. Od novca ga niko ne može odvojiti, osim on sam sebe, ali zato vrlo razumno troši, i od njega sigurno možete dobiti skup poklon i to najprije nešto za oko vrata. Prepreke ga čine još stabilnijim i istrajnijim. Šta god da radi, ne treba ga provocirati. Jako se teško razbjesni, ali ako se to desi, onda nije običan bik, već razjareni. Muškarac Bik je veoma ljubomoran, jer voli da čuva svoje. Ako raskine vezu hoće da ostane prijatelj. Tolerantan je samo za one za koje nije emotivno vezan. Uglavnom je okrenut sebi i bori se za svoj cilj. Senzitivan je i razumije osjećanja partnera ali mu nedostaje spontanosti. Nije naročito maštovit, ali što se izdržljivosti tiče, nema konkurencije. Muškarca Bika ćete uvijek prepoznati po dubokom glasu, koji djeluje umirujuće. Nije prijeke naravi i ne demonstrira silu. Kada želite da raskinete sa Bikom dovoljno je da ne slušate ono šta govori i insistirajte da bude sve po vašem.

Blizanci

Taman kad vas uvjere da vas vole i vi to pomislite, oni vas uvjere da su ravnodušni. Uvijek je u pokretu od jedne do druge ljubavi i leti sa mjesta na mjesto. Šta god da ima, traži nešto drugo, a kad to drugo dobije, brzo se zasiti i nikad ne nađe zadovoljstvo. Isuviše je površan i nepredvidiv, kako za druge, tako i za sebe. Na rijkečima je vrlo jak, pa ako vi niste, bolje odustanite. Sve što je igra i zabava prihvata objeručke i u svako doba. Obožava putovanja i voli da vidi ono što još niko nije. Zna naporno da radi, ali jako kratko. Fizičke poslove će izbjegavati koliko god je to moguće, jer sebe smatra intelektualcem. Odlučivanje i donošenje odluke mu je veliki problem. Da uštede novac ne mogu, jer im on jednostavno klizi iz ruku. Žene mu nisu nešto pretjerano bitne u životu i može ih imati puno, ali samo iz znatiželje. Nije strastven uopšte. Više uživa u ideji nego u samom odnosu. Non stop nešto priča i njemu je uživanje da glasom i riječima animira one oko njega. Oni su sigurno od onih koji mogu preko telefona da vode ljubav. Riječi i mašta su presudni, tako da mu fizički kontakt nekad nije uopšte potreban. Egoista je i nije od mačo tipova, ali ima prelaznu ocjenu. Šake, ruke i ramena mogu da mu se svrstaju u erogene zone. Naivan je i treba partnera sa jačim principima. Nema ni zavist, ni ljubomore, a nevjerstvo zamaže pričom. Savršen je novinar, jer brzo prikuplja informacije, uvijek je na pravom mjestu u pravo vrijeme, snalažljiv, sa nevjerovatnom željom za novim.

Rak

Idealista i sanjar i neumoran sentimentalista. Spolja gledano može izgledati nestalan, ali je to samo jedna njegova faza, koju samo ponekad pokazuje. Kada ga dobro upoznate, uvijek će vas izluđivati njegove česte promjene raspoloženja. Ako mu to prigovorite ili mu se suprotstavite, lako plane, a zna da bude i nasilan. Mada je u osnovi galantan i ima zaštitničku prirodu. Kada osvoji djevojku, vrlo brzo postaje posesivan i to naglašeno. Voli da uživa u lijepoj hrani i piću, ali ne posvećuje pretjeranu pažnju garderobi. Nemojte se iznenaditi ako na sastanak dođe u nekim starim i pohabanim stvarima. Saosjećajan je pa je idealan za one žene koje vole da ih muškarac sluša. Jako se vezuje za sve oko sebe i teško mijenja navike. Opire se svakoj promjeni, jer ga to jako plaši. Gotovo nikada ne rizikuje. Odan je i od svog partnera očekuje isto. Ne voli pretjerano da skita, i najzadovoljniji je u kući. Žene koje traže avanturu, neće se baš usrećiti sa njim, jer on voli duge veze koje liče na brak. Nesiguran je i uvijek mu treba ohrabrenje, mada kada je ljubav u pitanju nema razloga za to. Morate mu pokazati šta prema njemu osjećate, jer ako sa suprotne strane ne osjeti emocije, polako će se razočaran i uplašen povući u svoju ljušturu. U samoj intimi gledaće da zadovolji sve vaše potrebe. Problemi koje on ima u ljubavi nastaju uvijek zbog pretjerane vezanosti za majku, jer nju mahom više sluša nego ženu. Kao roditelj pružiće djeci sve što je potrebno za život. Ako stekne povjerenje u vas, postaćete član njegove porodice.

Lav

Uvek očekuje da bude primijećen i zapažen gdJe god se pojavi. Uvijek je svestan da je privlačan. Uživa u svakom takmičenju, jer je to jedan od načina da se istakne. Otvoreni su, širokogrudi i darežljivi. Najbolje se osjećaju kad su okruženi luksuzom, ali nisu sebični. Zna da bude lijen ponekad, izbjegavajući da se upusti u borbu, ali ako do nje dođe biće to za pamćenje. Voli divljenje, rizik i kocku u svim životnim situacijama. U društvu je omiljen zato što je darežljiv, a kod žena to zna da podigne cijenu. Pouzdan je i uliva sigurnost. Laskanje mu nikad ne smeta, jer ni ne prevazilazi njegovo mišljenje o sebi. Na poslu nije naročito vrijedan, ali to zna savršeno da prikrije. Lako krivicu prenosi na svoje saradnike, jer ne brine puno o tuđim osjećanjima. Za šou biznis je izuzetno dobar. Površan i blještav efekat ga zadovoljava. Zato su Lavovi često, glumci ili zabavljači, političari… Kada stvari ne idu po njegovom, postaje jako bijesan. Savjete i kritiku drugih jako teško prihvata, i vrlo je opasno provocirati ga. Uvijek je zaljubljen, doduše prvo u sebe, pa onda u druge. Društvo žene obožava, i nudi brak prilično lako, kada nekog odredi za kraljicu. Lakog je morala. Njemu je žena potrebna kao što je potrebna hrana ili voda. U svakom slučaju on gleda da usreći partnerku, jer pošto poto mora da ima osjećaj da je on gospodar. Svoju djecu će naučiti kako da postignu uspjeh u životu. Puno će im pažnje posvetiti, a posebno kada je učenje u pitanju i ubijediće ih da je znanje moć. Prijateljstvo mu je vrlo bitno, i nikad neće raditi iza leđa. Nemaju ni trunke dvoličnosti, i u njih možete imati neograničeno povjerenje. I ne zaboravlja prijatelje ma koliko visoko dospio u životu.

Djevica

On se ističe na intelektualnom planu i uglavnom se zanima za biznis i sticanje bogatstva. Prijatelje i partnerke vrlo pažljivo bira i vrlo rijetko griješi. Pošto voli da ispituje tuđi karakter uvijek ostavlja utisak kao da samo traži mane, ali nije tako. Teško ćete vidjeti da on nekoga hvali. Manje više stalno je nervozan i zahtijeva potpunu tišinu a to zna da nervira druge. Voli uredan i zdrav život, i o svom zdravlju brine više nego iko u zodijaku. I često im je posao usko vezan za medicinu. Pažljiv je, ljubazan i sistematičan, sa naglašenim osjećajem za dužnost i odgovornost. Nikad ne nosi odjeću po posljednjoj modi, ali gleda da izgleda tako. Ne spada u one velikodušne, ali voli da plati i to toliko koliko nešto stvarno vrijedi. Humor je kod njih veoma naglašen. Žene mu bude radoznalost, i sa njima voli da eksperimentiše. Ne voli da juri žene, jer mu više odgovara da one jure njega. Zna često da se prema ženi ponaša kao otac, ali to je više zbog zaštitničke prirode. Od njega ćete teško dobiti romantiku. Oni su prije sinonim za logiku, realnost i bistrinu misli. Prije nego što se odluči za brak sve do detalja proanalizira. Nijednu odluku neće donijeti dok situaciju ne sagleda iz svih uglova. Najveći broj neženja je rođeno u ovom znaku. Sa njim nemojte očekivati lud provod i velika uzbuđenja. Radije će ostati u kući i čitati nešto. U ljubavi zna biti nekako stidljiv, i da čeka da partnerka učini prvi korak. Ako krenete na sastanak sa njim ne kasnite ni slučajno. Kod njega nema burnih izliva emocija, jer sve prethodno isplanira. Vole da putuju i stignu na sva zanimljiva mjesta do kojih mogu da dođu.

Vaga

Teži za harmonijom i da sve oko njega bude u savršenom redu. Intelekt mu je jako naglašen, a to traži i od onog ko je sa njim. Uvijek je ljubazan i ima osjećaj za pravdu. Pravi je taktičar i diplomata i u osnovi osjećajan i miroljubiv. Na poslu funkcioniše bez sukoba i uvijek je on taj koji miri sukobljene strane.
On voli da sve bude po njegovom, ali ne postiže to na direktan način. Ženama neće praviti scene, ali nemojte misliti da je naivan. Jedini problem mu pravi neodlučnost. I kad se nešto sasvim jasno vidi, on nije siguran. Muškarci Vage vole druženje i imaju nevjerovatnu potrebu da vrijeme provode družeći se. Jedino ako osjete da ih neko zloupotrebljava reaguju odmah. Izuzetno su osjetljivi na kritiku, bez obzira da li su je zaslužili ili ne. On uvijek očekuje ljubav i pažnju i zna biti jako ljubomoran ako ga zapostavite. Imaju odličan smisao za humor i vrlo su šarmantni. Ako od njega nešto želite, samo ga bombardujte komplimentima. Neće nikad povrijediti osjećanja svoje partnerke, pa nekad bude i žrtva nemilosrdnih žena. Vrlo lako se zaljubljuje i teško se izvlači ako nije onako kako je očekivao. Skloniji je braku nego vezama. Ali uvijek gleda, da ne izgubi nezavisnost. Mora da ima dio prostora koji je samo njegov, da mu je dozvoljeno da radi šta hoće, i da nikad ne prestanu da izlaze sa starim društvom. Voli žene sa dugom kosom, i one koje vode računa o oblačenju. Nije sposoban da duboko doživi emotivni odnos. Sve se svodi na površnost i estetiku. Samim tim nije ni vjeran, jer je za to potrebno nešto dublje, a to nije karakteristika ovog znaka. Najveći broj žigola je rođeno u ovom znaku. Obožava da flertuje, a i da suoči svoje obožavateljke. Kao roditelj usmjerava djecu ka obrazovanju, uči ih savršenom redu.

Škorpija

On je emotivan i magnetičan i ne zanimaju ga stereotipi. Ne možete ga zamisliti priviknutog na rutinu. Njime vladaju želja i žudnja i uradiće sve da bi je zadovoljio, bez razmišljanja o posljedicama. Naglašena osobina im je ekstremnost, pa idu iz krajnosti u krajnost tako da nikad ne znate koga ćete zakačiti. Vrlo je temperamentan i osvetoljubiv i nikad ne oprašta uvrede. Kao prijatelj je odan, ali kao neprijatelj izuzetno opasan. I vrlo lako u njihovim očima postanete neprijatelj. Nad ženama je uvijek dominantan jer želi da se osjeća kao gospodar. Nije naročito prefinjen, ali ni ne brine puno zbog toga. Ako vam ukaže povjerenje, znajte da o vama ima izuzetno dobro mišljenje. Nema mnogo prijatelja jer dosta njih ne može da ispuni njegove standarde. Njega možete u pola noći probuditi i zamoliti za pomoć, on neće odbiti. U opasnosti nikad neće pobjeći i nikad vas neće ostaviti na cjedilu, taman rizikovao život. Ako jednom izgubi poverenje, više ga nikad nemožete steći. Svaku vašu želju će pogoditi i nema potrebe da mu pričate. Tip je muškarca koji se hladi onog momenta kad osvoji, zato mu ne dajte nikad povoda da pomisli da vas je potpuno osvojio. Nikad ne zaboravlja prave prijatelje ako je u poziciji autoriteta ili stekne izvjestan važan položaj u društvu. Kao roditelj je posesivan i zna sav bijes izliti na dijete bez ikakvog povoda. Ali to ne znači da ih on ne voli i to jako, i sve je u cilju izvođenja deteta na pravi put.

Strijelac

Ako ste željni avanture, muškarac Strijelac je pravi izazov. Galantan je i koliko zna o fudbalu, a zna dosta, toliko zna i o ženama. Nema dlake na jeziku i to ga nerijetko nešto skuplje košta, ali on ne želi da se sputava ili ograničava. Traži ženu koja će shvatiti njegove ideale i nije mu važno da li je nešto zvanično ili ne. Po muškarcu Strijelcu ljubav je osjećanje koje ne mora da se ozvaničava. Nisu skloni da ispituju nedostatke na osobi suprotnog pola. Ona mora dok je pored njega biti vesela i raspoložena. Istinu će vam sasuti uvijek i to direktno u lice pa taman to bilo i na njegovu štetu, ali nemaju namjeru nikom i nikad da kvare raspoloženje. Muškarac Strijelac je sklon, kada je žena u pitanju, da napravi takvu atmosferu prema njoj da će steći utisak da je baš on ljubav njenog života. Kad vidi lijepu ženu ne treba mu mnogo da joj priđe i za vrlo kratko vrijeme će imati bar njen broj telefona. Pristojan je i neusiljen što uvijek prolazi. Optimizam nikad ne umire kod njih taman doživljavao neuspjeh za neuspjehom. A ono šta najviše vole je da putuju, i tada se najbolje osjećaju. Odnos sa njim nije neko nezaboravno iskustvo i mnogo mu je bitniji kvantitet. Ne trudi se posebno ili nikako, da ostavi neizbrisiv utisak. Paralelne veze su in za njega ali ne zna dobro da laže. Nije sklon prevarama i špijuniranju u braku. Uzajamno povjerenje je u suštini za njega najvažnija stvar u životu. I bez obzira na neke visoko moralne stavove često ima bar dva braka.

Jarac

Voli da nameće svoju volju, da komanduje, da pridikuje i ako ga krene sručiće se na vas i neće prestajati da vam dijeli pouke. Vrlo je konstruktivan realista, koji malo pažnje pridaje ljubavnim igrama a više ekonomiji. Jarac je jedan od najupornijih znakova pa ga odbijanje mnogo ne uznemirava. On ne prihvata ne kao odgovor i mogućnost i ako ste riješeni da ne pristanete na odnos sa njim morate imati jaču volju od njega. Voli dosta mlađe partnerke, jer ga uzbuđuje naivnost i neiskustvo, bespomoćnost, a pretjerane uvertire ga strašno nerviraju i to je za njega gubljenje vremena. Traži iskrenost, ma kakva da je situacija. Nevjerstvo mu se gadi, mada zna trpiti ali i na vrijeme zrelo i neodgodivo presjeći tok stvari ako ne ide kako treba. Ono šta mu je najvažnije je da bude siguran da se stvarno sviđa osobi sa kojom je u vezi. Poštuje porodicu, strog je otac, čestit je i tradicionalista, ali poneka avantura mu nije strana. Pretežno je kućni tip, koji sjedi i ćutke čita novine, na zabave ne ide sam mada ni ne luduje za njima. Više voli intimnija druženja u poznatom društvu. Od partnerke očekuje da bude odlična u krevetu, domaćica i odan prijatelj kao i pouzdana majka. Za uzvrat on se okreće karijeri, obezbjeđuje novac, pažljiv je i vrlo oprezan. Savršeno zna koje su mu obaveze i neće ih izbjegavati. Prostor oko njega mora biti udoban, krevet mekan, svjetla prigušena a muzika klasična. Isuviše su usmjereni na sebe i na svoja zadovoljstva pa mu se dešava da potpuno isključi svaku obzirnost prema partnerki. Jarac ima malo prijatelja ali one koji ga okružiju izuzetno cijeni. Ima ustaljena mjesta na koja izlazi, svoj sto u kafani i ne voli da eksperimentiše. Tajne koje mu povjerite neće nikada odati i otkriti, čak i ako se posvađate sa njim i neće to iskoristiti protiv vas.

Vodolija

Muškarac Vodolija može biti čudak i usamljenik, ali je obično vrlo iskren, otvoren i druželjubiv. Vrlo je intuitivan i inteligentan, radoznao i uvijek spreman da pomogne, ali uvijek čeka da ona druga strana napravi prvi korak. Slobodno mu priđite i pitajte prvi ili zatražite neki savjet. Muškarac Vodolija vas prvo mora upoznati kao osobu i intelektualno ga morate privući, prije nego što sve ostalo preuzme kontrolu nad razumom. Ne voli opterećenja i ograničenja, bilo koje vrste, i ne spada u pretjerano vrijedne. Od njega nemojte očekivati, niti tražiti da se prilagođava sitacijama jer to jednostavno nije u stanju. Kada je tradicija ili kada su običaji u pitanju ne spada u one koji to poštuju nešto posebno, jer smatra da sve to guši napredak. Muškarac Vodolija uvijek živi u sadašnjosti ili u budućnosti i ne obraća previše pažnju na prošlost. Insistira na slobodi i nezavisnosti, i ne može da se skrasi na jednom mjestu. Ako mu postane dosadno sa vama, okrenuće se i otići tamo gdje ima više uzbuđenja i promjena. U ljubavi zna biti i suptilan i sa prilično dubokim emocijama kao i veoma maštovit, jer voli sve da proba, i da iskusi uvijek novo i neobično. Brak sa Vodolijom ne treba očekivati, i treba mu puno vremena da se na nešto tako ograničavajuće odluči. Kada je odnos u pitanju, uživa u predigri i to mu je najvažniji dio igre. Ako vam nešto zazvuči ekstremno ili ekscentrično, i probali biste, a bojite se da će vas odbiti predložite sve vaše misli muškarcu Vodoliji.

Ribe

Lako posežu za pićem. Vatren, ali vrlo nestabilan. Od njega sve možete očekivati. Često, taman odluči da uradi ovako, i onda u posljednjem trenutku uradi drugačije. Ali ipak, pun je razumijevanja i voli osjećajne žene. Ljubav voli da izrazi kroz neki vid umjetnosti. Jedino što nije vjeran i vrlo se lako zaljubljuje i ne voli da se oženi jer ga stalno vuku izazovi. Ne poštuje ni zakletve ni dogovore i katkad je veoma sklon lažima. Rasipnik koji će potrošiti ne razmišljajući puno. Za sutra će misliti sutra. Ako mu je do nečeg stalo žrtvovaće se do kraja, ali time rizikuje veliku tugu ako ne uspije. Lako se uvrijedi. Veoma je sklon tajnim vezama i skrivenim sastancima i to sa udatim ili zauzetim ženama. Na moralne norme se ne obazire puno. Kao prijatelj, često bira one odbačene, kojima treba pomoć. Jako vjeruju prijatelju i ako ih povrijedite dolazi do velikog razočarenja. Ima dva tipa prijatelja riba – pošteni i lažljivi – pa morate ipak praviti procjenu. Često miješaju prijateljstvo i ljubav i tu nema jasnih granica. A ako se iskreno vežu, kao prijatelj nema toga šta za vas neće uraditi. Spadaju u nevjerovatnu vrstu koja druge može voljeti više nego sebe. Ko ima roditelje u ovom znaku taj zna šta je roditeljska ljubav i toplina.

Izvor: net

Next article“TO SU DVA PREVARANTA”: Bliska osoba javno progovorila i iznela dokaze o dogovoru Dejana i Dalile… (VIDEO)