Home VIP RASULA SE NA KOMADE – SEDI I PLAČE: Aleksandra doživela pomračenje –...

RASULA SE NA KOMADE – SEDI I PLAČE: Aleksandra doživela pomračenje – Ne želi više da bude u Zadruzi… (VIDEO)

37
0
Aleksandra Nikolic,
Aleksandra Nikolic,

“Ne mogu da izdržim više…”

Nakon razgovora sa Milicom Veselinović, Aleksandra Nikolić je došla do spavaće sobe, sela na Matorin krevet i počela da plače. Podsetimo, Aleks je sinoć shvatila da joj Milica nije prijatelj, nakon što je Veselinovićeva raskrinkana od strane više zadrugara.

– Ovo za Milicu. Tek će da izađe sa Bilalom, uopšte nije kako ona priča – rekla je Matora.

– Meni je krivo – govorila je kroz suze Aleks.

– Ja znam da njoj sve pričaš, da meni sve pričaš, a vidi… Šta joj znači rečenica: “Neću ja nikome d*pe da čuvam”. Kome čuva, meni ne, tebi… Ti ovde nisi kriva, tebi rade o glavi, ti ne radiš nikome o glavi. I šta oni imaju od toga da se ti kazniš? Vidi, ništa joj više ne verujem, naježila sam se. Znaš šta mi je kriva, ja sam to znala u dubini duše. Ona je dečka svog nameštala i pravila budalom. Što ne bi mene? – nastavila je Matora.

– Krivo mi je. Sklanjam se od ljudi, mnogo mi se sve gleda. Da li ja nekome radim nešto u ovoj kući? 11 dana nisam bila ovde, ovo je mnogo, mnogo mi je teško. Težak mi je jako ovaj rijaliti, nije trebalo da ulazim ove godine. Mnogo mi je teško. Okej, umem da budem pogana, bezobrazna, nadmena, ali šta sam kome uradila… Ne razumem više, majke mi… Ne mogu više da izdržim ovde – govorila je Aleks.

– Jedino si se prema Miljanu ogrešila – rekla je Matora.

– Jesam, priznala sam. Da li ima drugih ljudi ovde, šta se ovde sve dešava, krivo mi je, ne mogu da izdržim ovo, sve me je stiglo. Toliko se potencira na nekim stvarima – pričala je Aleks.

U tom trenutku se u njihov razgovor, tiho i preko kreveta ubacio i Miljan, a Matora je počela da sumnja u još jednu stvar.

– Mene sad kopka Miličina strana. I naravno da će da ti bude teško kad ne znaš ko ti radi o glavi. Milica ti je rekla da postoji i treća osoba, da li sumnjaš na nekoga? Ti se družiš još sa mnom i Ivanom – govorila je Tomićeva.

– Ne znam, neću da produbljujem – rekla je Aleks.

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Previous articleALEKSANDRA SAZNALA DA JE IZDANA – TRAŽI DA PRIČA SA DEJANOM: Potpuno slomljena – Izašla iz Bele kuće… (VIDEO)
Next articleIZBAČEN NAPOLJE – BEBICA OSTAVLJEN: Javno zapretio da će upasti u Željkov apartman… (VIDEO)