Home VIP SELI STVARI – TO JE IŽIVLJAVANJE: Marija Kulić hitno reagovala – Van...

SELI STVARI – TO JE IŽIVLJAVANJE: Marija Kulić hitno reagovala – Van sebe zbog onoga što se dogodilo…

667
0
Marija Kulic,
Marija Kulic,

Nije mogla da ne reaguje…

Zadrugarka Miljana Kulić je ove sezone ponovo u ljubavnom trouglu i to sa istim akterima kao i prošle sezone, Nenadom Macanovićem Bebicom i Lazarom Čolićem Zola.

Iako je u emotivnom odnosu sa Bebicom, najpoznatija Nišlijka po ko zna koji put produbila je svoje emocije prema Zoli, te u više navrata istakla kako ga voli i da ne može bez njega.

Međutim, ubrzo se u Belu kuću uselio i Macanović, te je cela priča dobila svoj rasplet, a Miljana je rešila da se ipak vrati svom dragom.

Kako je njihov odnos često propraćen turbulencijama, tako je bilo i ovaj put, kada je Kulićeva iznenada raskinula sa Bebicom i poručila mu da pokupi svoje stvari, ali su ubrzo vrelom akcijom sklopili primirje.

Ovim povodom oglasila se Miljanina majka Marija Kulić, koja je besno osudila potez svoje ćerke, te istakla da je Miljana iživljava nad Nenadom.

– Ma, katastrofa, da vam kažem, i sa tim intimnim odnosima! Znači kao da ne kažem šta i ko… To mi je odvratno, neću uopšte da komentarišem, to je katastrofa! A ovo raskid, pa pomirenje, da on seli stvari, to je klasično iživljavanje nad nedžunim čovekom! Eto tako, toliko o tome – zaključuje Marija besno za Pink.rs.

Izvor: net