Home VIP “KAKO SE PRAO OD ĆERKE – TAKO POKUŠAVA I OD MILJANINOG SINA”:...

“KAKO SE PRAO OD ĆERKE – TAKO POKUŠAVA I OD MILJANINOG SINA”: Ogorčena na Ivana – Iznela sve detalje… (VIDEO)

376
0
Miljana Kulic, Ivan Marinkovic, Goca Trzan,
Miljana Kulic, Ivan Marinkovic, Goca Trzan,

Klupko se razmotava…

Marija Kulić je prethodne noći konačno postala učesnica šeste sezone “Zadruge”, a čim je ušla u Belu kuću nastao je haos.

Kako je i sama rekla, ova sezona će za nju biti drugačija od prethodnih, budući da su u kući tri Miljanina bivša momka, kao i otac njenog unučeta, Ivan Marinković.

Poznato je da Marija nije u dobrim odnosima sa Marinkovićem, a u razgovoru sa ostalim zadrugarima je otkrila detalje o njegovoj prvoj ćerki, koju je dobio u braku sa pevačicom Gocom Tržan, a sa kojom takođe nema odnos kao što nema ni sa sinom Željkom kojeg mu je rodila Miljana.

– On debil zna da priča? – započela je Marija, izrevoltirana time što je Marinković nedavno izjavio da mu se čini da mali Željko nije dovoljno razvio sposobnost govora.

– On misli da je došao ovde zato što je popularan! Kaže mene znaju ljudi već 15 godina, pa kako te znaju? Kao bivšeg muža Goce Tržan! Da nije bilo Željka, ne bi ni sad ušao… Pozvali su ga da vidi narod kakvo je g*vno, da vide kakva g*vna prave decu – pričala je Marija, pa udarila još jače:

Ja sam rekla za takve slučajeve – kastracija. Napravio si jedno dete, ne mariš za njega, ne zanima te, pa drugo, isto… Ja sam čitala izjave Goce Tržan, potpuno isto! Isto se pere od prvog deteta, kao i od drugog. Čitam izjavu u kojoj Goca kaže: “Ja kažem ćerki uvek, kad god hoćeš da odeš kod tate, ja ću da te odvedem, nema nikakvih problema, to je tvoj otac”. I kaže često je pitala da je odvede kod njega, a mala Lena kaže kad bude spremna reći će joj da je odvede… I posle tri, četiri godine on se detetu javi na nekoj društvenoj mreži i ona ga pita gde je bio do sad, što se nikad nije javio, a on kaže da njena mama nije dala! I priča Goca, dete se okrene i kaže: “Zamisli ti mene pitaš svaki dan hoću li da me odvedeš kod njega, a on kaže ti ne daš. I kaže Goca tačno je znala da će tako nešto reći… – ispričala je Marija.

– I Željko ima četiri godine, pusti me priča došao u rijaliti da uspostavi kontakt sa detetom. I Siniša i ja smo mu hiljadu puta rekli kad god poželi da vidi dete da može da dođe. Pošto s Miljanom nije u dobrim odnosima, ne mora ona ni da bude kod kuće, ima moj broj, ima Sinišin, nije došao.

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Previous articlePRVO VEČE – ODMAH DRAMA: Anđela Đuričić provrištala – Napravila haos u Beloj kući… (VIDEO)
Next articleMAJKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ ULAZI U ZADRUGU: “Dosta mi je – Otkriću sve vezano za njenu trudnoću…”