Home VIP UROŠ IMA TELEFON U ZADRUZI: Priznao da je znao da je zabranjeno...

UROŠ IMA TELEFON U ZADRUZI: Priznao da je znao da je zabranjeno – “Produkcija vam progleda kroz prste…” (VIDEO)

56
0
Uros Certic,
Uros Certic,

Priznao je da je znao da je zabranjeno da to uradi…

Uroš Ćertić je tokom emisije “Nominacija” otkrio da je znao da je zabranjeno da ulazi u apartman, koji je predodređen za porodicu Kulić, tačnije malog Željka Kulića, sina Miljane Kulić.

Uroš je priznao da je znao da je zabranjeno da se ulazi tamo, ali da iako nije smeo, on je ušao i čistio pred dolazak malog Željka.

– To jutro kada si došla, ne volim to da spominjem, ali spomenuću sada, pošto ovde neki ljudi vole da pričaju o kaznama, ušao sam u tvoj apartman, znajući da mogu da budem kažnjen, nikada u nijednom rijalitiju to nisam uradio, ribao sam kadu i lavabo. Pola sata sam tamo ribao, jer si ti devojka koja je zamalo izgubila život, imala operaciju i došla ovde digla se iz mrtvih, a moj si prijatelj – govorio je Ćertić, pa nastavio:

– Sutradan je već stiglo pismo, da ne sme niko da uđe tamo, jer će dobiti tromesečni honorar, od tada više nisam kročio tamo. Što znači da, kada radite nešto, a imate viši cilj, produkcija vam progleda kroz prste. Kao i nešto što se desilo pre neki dan, ali nema veze. A vi, koji prosite da ja budem kažnjen, ceo rijaliti, zadnja dva dana, ste se malo zaj*bali. – nastavio je Uroš, a onda je Jelena Golubović zapevala:

– Imam dva telefona, dva telefona i šta ja da pričam ovoj budaletini – pevala je ona.

Da li je ovime Jelena aludirala da Uroš ima telefon ili je nešto drugo u pitanjuj, ostaje nam da saznamo…

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Previous articleISPLIVALO – PREPISKA IVANA I NJEGOVE ĆERKE: “Najbolje da napraviš dete Miljani Kulić…” (VIDEO)
Next article“NENAD MILJANU GUŠI”: Marija Kulić iznela sve iz veze njene ćerke i Bebice – Onda se obratila Zoli… (VIDEO)