Home VIP BEZ NJE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Zadruga ostala bez najvećeg favorita svih...

BEZ NJE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Zadruga ostala bez najvećeg favorita svih sezona – Evo zbog čega je otišla…

51318
0
Dusica Jakovljevic, Milan Milosevic,
Dusica Jakovljevic, Milan Milosevic,

Otkriven i razlog ovakve odluke…

Voditeljka “Zadruge” Dušica Jakovljević trenutno se nalazi na privatnoj klinici gde se podvrgla operaciji nosa, piše “Kurir”.

Naime, voditeljke redovno trenira i vodi računa o svom izgledu, a rado govori o svemu što je uradila na sebi.

– Ja se jesam promenila, ali moje telo se menjalo, moje lice, kilaža i to se nekako drugačije raspoređivalo. Ja nemam 25 godina, ali imam energiju kao da imam 24, tako da zašto ne bih uradila nešto na sebi što ja želim? Sa druge strane, ja sam promenila svoj osmeh, tačnije uradila sam zube jer sam smatrala da to može još savršenije da bude… Smatram da je to vođenje računa o sebi, da ja sebi budem prijatnija, lepša, pa i da probam nešto što mi se ne svidi, ali sve to prođe za koji mesec. Isprobavala sam razne te metode, sada to što ja koristim botoks, hijaloronom uvećam svoja usta, meni je to toliko nešto… Ja prosto pokažem ljudima to, da vide da to ne boli – otvoreno je pričala Dušica.

Budući da je u pitanju operacija, pretpostavlja se da će Dušica neko vreme biti odsutna, te da će je u šimanovačkom studiju zameniti neko od kolega. Podsećanja radi, Jakovljevićeva je jedno od omiljenih TV lica, a mnogi fanovi “Zadruge” je smatraju favoritom ovog programa, pa svi željno iščekuju njen povratak pred kamere.

Izvor: net