Home VIP “MILJANA JE HTELA DA AB**TIRA ŽELJKA”: Ivan skočio i napravio haos –...

“MILJANA JE HTELA DA AB**TIRA ŽELJKA”: Ivan skočio i napravio haos – Odlučio da napusti Belu kuću… (VIDEO)

564
0
Ivan Marinkovic,
Ivan Marinkovic,

Detalji koje javnost nije znala…

Emisija Pretres nedelje bila je izuzetno burna. Ivan Marinković je ponovo ušao u sukob sa Nenadom Lazićem Necom i Miljanom Vračevićem, a svađa je na kraju eskalirala, pa je Marinković napustio Belu kuću.

Zadrugari su komentarisali Ivanov odnos prema sinu Željku kojeg je dobio sa Miljanom Kulić, a kada je ustao Neca Lazić, nastao je potpuni haos.

– Željko mu je ovde ispred nosa, znači nema tih para koje bi mene sprečile da ja vidim svoje dete. On nema osećaj, bitnije su mu pare nego da vidi svoje dete. Vređa Miljanu i Mariju, za dete je pre neki dan rekao da ne zna da govori sa četiri godine, ispada kao da govori za svoje dete da je mentalno zaostalo… Za sve krivi Miljanu, kao da ga je ona terala i da pije i da spava s njom i da joj pravi dete… – započeo je Neca svoje izlaganje, a ubrzo ga je Ivan prekinuo:

– Govorite nešto što sam ja već rekao… Ja sam prvi rekao da nemam osećaj za to dete. Ovo što Kulići rade sada je potpuno isto kao ono što su radili u onom drugom rijalitiju, preslikano. Jedan dan dođu i kažu: “Ivan je kralj!” i donesu rakiju, sledeći dan dođu i kažu: “Ivan je kreten!” Dešava se sledeće, Miljana ostaje trudna, radi se prvi test, a ja u šoku šta sam uradio, to svi znaju. Produkcija je dozvolila da se njih dve (Marija i Miljana) konsultuju, Miljana je htela da abortira! Tačno se sećam kao juče da je bilo, stala ispred onog ogledala, krsti se i viče: “Krsta mi ovoga, neću da rodim!” E tu dolaze Marija i Siniša i kažu joj da mora da rodi – šokirao je Marinković, pa nastavio sa iznošenjem detalja:

– Miljana i ja sklapamo kao neko primirje, ona je luda žena, rekao sam joj da je ne volim, ali šta je tu je, bio sam pijan i pogrešio sam. Ja jedan dan ležim u sobi, a znate svi ono Miljanino, dolazi sa penom nekom za brijanje i kreće da prska ljude bez razloga. Ja i još petoro ljudi ustanemo i pitam je “Šta radiš to budalo?” i onako je nogom u zadnjicu jer nije htela da prestane. Posle jedno deset dana, kad je trudnoća već odmakla ona kreće da urla, “šutnuo me u stomak, hteo je da mi ubije dete!”

– To je meni rekla jedna učesnica rijalitija, baš mislim da je bila Dalila Dragojević. Prišla mi je i rekla “je l’ Vi znate da je on nju šutnuo u stomak?” – ubacila se Marija Kulić.

– Moje je dete 99% ali neću da ga vidim ovde, eto, šta se ja bre nerviram, pričajte šta hoćete! – poručio je Ivan i besno izašao iz kuće.

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Previous articleNAMEŠTALJKA ZA DALILU PRVI DAN NA POSLU: Sačekao je neprijatelj – Ponižena naterana da to uradi…
Next article“STRAVIČNO UBI**VO U NIŠU”: Jezive tvrdnje o Miljaninoj sestri, određenom staratelju malog Željka…