Home VIP SINIŠA SAZNAO ZA SUSRET BEBICE I MARIJE KULIĆ: Pobesneo – “Otišao sam...

SINIŠA SAZNAO ZA SUSRET BEBICE I MARIJE KULIĆ: Pobesneo – “Otišao sam odmah danas…”

24761
0
Marija Kulic, Sinisa Kulic, Nenad Macanovic,
Marija Kulic, Sinisa Kulic, Nenad Macanovic,

Bože…

Oglasio se Miljanin otac, a Marijin dugogodišnji suprug sa kojim ima tri ćerke, Siniša Kulić. On je otkrio kako se oseća povodom ćerkinih turbulentnih odnosa sa od juče sadašnjim dečkom, Nenadom Macanovićem Bebicom, kao i kako komentariše njeno prisno druženje sa bivšim momkom Lazarom Čolićem Zolom. Takođe, Siniša se osvrnuo i na bitke koje Marija Kulić vodi od kako je ušla u Belu kuću.

Siniša je otkrio šta misli o Miljaninom osnosu sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, kao i sa sadašnjim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom. Priznao nam je da li i dalje podržava Nišlijskog zeta.

– Ništa ne mislim o njihovom odnosu, ne interesuje me iskreno da vam kažem. Naravno da i dalje podržavam Bebicu. Bebica nije kockar i to odgovorno tvrdim. Išao sam u Deltu danas. Kažu ljudi da je sa Miljanom pio kafu i da su otišli. On se dečko ne odvaja od nje, od nas. Nisam u njenoj glavi, mene rijaliti ne interesuje. Moje mišljenje je da se igra sa Zolom, i ono sinoć što je rekla u intervjuu podržavam – naveo je Kulić.

Nije mogao a da ga ne prokomentariše današnju svađu svoje supruge Marije Kulić sa pevačicom Zoricom Marković koja je izjavila kako poseduje dokaze da je njegova žena se*sualno opštila sa Bebicom u jednom apartmanu.

– Čuo sam u pušionici to. Od toga nema ništa o tome i ne razmišljam uopšte u tom pravcu, ne verujem u to – izjavio je Siniša.

Izvor: net

Previous articleDOBILA NOVAC DA SE VRATI ZOLI: Miljana prsekla i ostavila dečka – “Nemam ljubavi prema njemu…” (VIDEO)
Next article3 BURNA DANA ZAJEDNO U APARTMANU: Bebica i Marija konačno otkrili detalje svojih susreta – Rešili da progovore… (VIDEO)