Home VIP “BILA SAM NA APARATIMA”: Plače ceo dan – Miljana se rasula na...

“BILA SAM NA APARATIMA”: Plače ceo dan – Miljana se rasula na komade zbog Lazara Čolića Zole… (VIDEO)

2504
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Preplakala ceo dan…

U toku radio-emisije ‘Radio amnezija’, koju vode Nenad Aleksić Ša i Miljan Vračević Miljana Kulić otkrila je koliko se oseća poniženo zbog Lazara Čolića Zole.

– Da li sada možeš da potvrdiš da je Marija za sve bila u pravu, nakon Zolinog zbližavanja sa Anitom? – upitao je Ša.

– Po ko zna koj put, ja moram da kažem da je tako. Povređena sam po ko zna koji put, gledam u jednu tačku. Prvi put se osećam, kao da mi je sve kristalno jasno. Uvidela sam da sam samo deo njegove igre. Da, imala sam odnose sa njim, to je bilo tako jer sam ga volela. Videćemo da li će narod osuditi njegovo ponašanje, Plačem, teško mi je. Videćemo koliko ću moći da se baziram na sva dešavanja sa strane. On je ušao ovde da bi igrao igru. Svaka bi spavala sa njim da bi duže opstala. Zanima me samo da li će narod ovo osuditi ili podržati. Stalno menja svoje iskaze, ja se osećam vrlo izigrano. Trudila sam se da dokažem neke stvari, zamrzela sam ga od sinoć – rekla je Miljana.

– Govorila si više puta da si ga prebolela – kazao je Ša.

– Sada je drugačije, duša me boli, povraćam. Ne smem da imam nikakav stres, ovo mi ne treba. Pre tri meseca sam bila na aparatima, a on me sada potresa i igra se sa mnom – kazala je Miljana.

Detaljnije u nastavku:

Izvor: net

Previous articleNAJBRUTALNIJE UDARIO NA MILJANU: Ivan odlučio da se bori za malog Željka – Dete će da dođe u prave ruke… (VIDEO)
Next article“AKO BUDE ŽENSKO ZVAĆE SE LJUBICA”: Javno progovorili o trudnoći – Kamera sve uhvatila… (VIDEO)