Home VIP ODUZIMAJU IM STVARI – OSTAJU BEZ IČEGA: Dok su Marija i Miljana...

ODUZIMAJU IM STVARI – OSTAJU BEZ IČEGA: Dok su Marija i Miljana u Zadruzi – Doneta presuda…

3424
0
Miljana Kulic, Marija Kulic,
Miljana Kulic, Marija Kulic,

Haos…

Sanja Stanković otkrila je da je dobila na sudu Miljanu Kulić, učesnicu rijaliti programa ”Zadruga”.

Mlada voditeljka izjavila je da je ulazak Marije Kulić u rijaliti bio pun pogodak i da je Zadruga tek sada počela. Ona je jedino falila aktuelnim učesnicima Ivanu Marinkoviću, Lazaru Čoliću Zoli i bivšem-sadašnjem momku njene čerke Nenadu Macanoviću Bebici.

Karma po svakog dođe. Svedoci smo da su Marija i Miljana svašta pričale o mnogim zadrugarima, pa i o meni. Znamo šta je Miljana radila meni, pa i Marija. Sve dođe na naplatu. Marija je izgovorila da samo maloumna osoba može da kaže tako nešto, pa neka se zapita zbog čega joj se sve to vraća i ko je malouman kada su one govorile mnoge bljuvotine i ružne stvari o drugim zadrugarima – rekla je Sanja u jednoj emisiji, a onda iznenadila:

– Samo čekam da izvršitelji odu po stvari, jer ne žele finansijski da nadoknade sudske troškove i sve ono što duguju meni. Dobila sam na sudu Miljanu, bio je popis stvari, samo da neko ode i pokupi to što treba – završila je Sanja.

Izvor: net

Previous articleBEBICA UBEĐEN DA JE MILJANA POD UTICAJEM: Više sile krivi za njihov raskid – Hoće da traži spas… (VIDEO)
Next articleUDAJE SE – DOZIVA JANJUŠA: Maja nije prebolela svoju najveću ljubav – “Zapamti dobro…” (VIDEO)