Home VIP ODRIČE SE SVOG DETETA – KULIĆI KRIJU ISTINU: Ivan doneo odluku –...

ODRIČE SE SVOG DETETA – KULIĆI KRIJU ISTINU: Ivan doneo odluku – Poslaće sina u hraniteljsku porodicu… (VIDEO)

197
0
Ivan Marinkovic,
Ivan Marinkovic,

Ivan doneo odluku…

Za vreme emisije “Pitanja gledalaca” Marija Kulić i Ivan Marinković ušli su u sukob oko malog Željka. Njegov otac, Ivan, tom pilikom je izjavio kako je odlučio da dete više neće viđati, kao i da odustaje od namere da ga pošalje u hraniteljsku porodicu.

– Darko, može li najava? – upitao je Ivan.

– Nije imao da jede, pa je krao, jadničak. To ti je najava. Gladijola su ga zvali jer je krao. Otac ženskog i muškog deteta se is*ao ovde – dodala je Marija.

– Ona je is*ala u bazen. Sve šiblje zaraslo – rekao je Ivan.

– Ivane, slušao si Marijina izlaganja. Čini se da si se zainatio da po svaku cenu oduzmeš Željka i da ga pošalješ tamo, gde je najbolje za njega. Da li je to tvoj dom, hraniteljska porodica, na šta si ciljao? – upitao je Darko.

– Ja jesam tada bio ljut, nisam se zainatio. U socijalnom radu sam bio kad sam se razvodio. Bio sam i kada je bilo vezano za moju ćerku, pre deset godina. Kada je Željko u pitanju nisam bio nikada. Ja sam imao zacrtan cilj, o kom nisam mnogo razmišljao, kada sam saznao da ulazim ovde. Nisam pravio neke planove sa mojom devojkonm. Plan mi je bio da ovde uspostavim koktakt sa Marijom i Miljanom. Marija je ozbiljan rijaliti kreten. Ona bi bila prosečan rijalitii komentator da nema svega ovoga sa Željkom. Ja sam se preispitivao šta sam rekao Miljani loše kada je ova tema u pitanju. Čuvena rečenica na koju se oni sada povezuju, a ja nisam rekao ništa što vređa dete. Jasno mi je da su se uhvatile za to, da bi vodile rijaliti borbu do kraja. Mariji je jako bitno da se ovde priča. Sa Željkom više neću imati nikakav kontakt. Ne plašim se osude bilo koga. Ja sam neko ko ne polaže račune nikome ovde – rekao je Ivan.

– Marija je rekla da si ti imao priliku blo kada da se viđaš sa Željkom, ali da to sve nisi želeo da uradiš – rekao je Darko.

– Što se tiče hraniteljske porodice, ja nemam uvid u ono što se napolju dešava. Mogu samo da sklopim kockice sa onim što može da bude napolju. Pokušan je kontakt među nama, ali to nije uspelo. On je još mali, ne verujem da će velike posledice ostaviti, ukoliko se nešto promeni i krenem da ga viđam, ali mislim da to toga neće doći – rekao je Ivan.

– Na čemu se temelji njihov strah? – upitao je Ivan.

– Ja sam proveo dva sada kod njih u kući. Ja sam ovde došao propuno iskren i otvoren. Nešto mi govori da oni generalno nešto kriju – kazao je Ivan.

– Kada su te pitali da li ti podržavaš stav tvoje devojke da oduzmete dete, a ti si rekao da podržavaš – kazala je Marija.

– Mislim da Marija spava do pet, Miljana kocka – rekao je Ivan.

– Ja se budim, Siniša čisti, kupuje namirnice – dodala je Marija.

– Ako si siguran šta si i ko si, čemu onda pravdanje? Ja ne razmišljam da Željka smestim u hraniteljsku porodicu – kazao je Ivan.

– Da li misliš da Miljana i ti možete da se dovedete u istu ravan, kao roditelji istog deteta? – upitao je Darko.

– Ne možemo da se uporedimo. Ona je abortirala dvoje ili troje dece, ne znam da li je pre. Ona je osoba čija je majka samosvesno oduzela starateljstvo – kazao je Ivan.

– Da li je Marija samosvesno izmanipulisala Miljanomi oduzela joj dete, to si hteo da kažeš? – upitao je Darko.

– Neću reći da je tako definitivno, ali nije daleko od istine – rekao je Ivan.

– Koliko te je zabolelo to što su napisale da si NN lice? – upitao je Darko.

– Nisam naučio da plačem na silu – rekao je Ivan.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod:

Izvor: net

Previous articleZORICA OTKRILA PROŠLOST: Vešto je pokušala sve da sakrije – Njen drug izjavio samo jedno…
Next articleOBEZBEĐENJE IZBACILO BEBICU IZ BELE KUĆE: Šu*nuo Miljanu – Nakon nasrtaja odmah sankcionisan… (VIDEO)