Home VIP HITNO MORA NA LEKARSKI PREGLED: Maja Marinković svesno sebe izložila riziku…

HITNO MORA NA LEKARSKI PREGLED: Maja Marinković svesno sebe izložila riziku…

641
0
Maja Marinkovic,
Maja Marinkovic,

Užasno…

Za vreme momačke večeri u “Zadruzi”, Bilal Brajlović prevario je svoju devojku Maju Marinković sa Majom Kovačević.

Nakon toga nastao je žestok haos između ljubavnog para jer Marinkovićeva nije mogla da pređe preko javne prevare, a pored toga istakla je kako Kovačevićeva navodno ima neku polnu bolest jer zna sa kakvim je sve momcima bila.

U toku jedne od svojih mnogobrojnih rasprava, Maja je rekla Bilalu da će mu preći preko izdaje i obnoviti odnos sa njim samo pod uslovom ako ode kod urologa da se pregleda jer sumnja da je pokupio neku bolest od devojke sa kojom ju je prevario.

Nakon što je u “Zadruzi” bilo venčanje Maje i Bilala, a nakon ceremonije i proslave mladenci su otišli u hotel gde su trebali da provedu svoju prvu bračnu noć.

Maja je bila istrajna u odluci da neće imati intimne odnose sa svojim “mužem” ali u jednom trenutku su joj popustile kočnice i prešla je preko svog obećanja.

Svojim postupkom priredila je javno poniženje i Takiju u emisiji uživo, zbog čega se rasplakao i želeo da napusti emisiju, ali ga je voditeljka sprečila.

Da li će Maja shvatiti šta je uradila i tražiti pregled kod doktora iz straha zbog bolesti ili je sve to pričala o Kovačevićevoj samo iz čistog besa, ostaje nam da ispratimo.

Izvor: net

Previous articleDOTAKLA SVOJE MORALNO DNO: Neverovatno šta radi Maja – Taki plače u emisiji uživo… (VIDEO)
Next articleŠPIJUNIRAO ALEKSANDRU I ZVEZDANA: Bebica ih uhvatio u garderoberu – Odmah otkrio šta su radili… (VIDEO)