Home VIP ŽESTOK SUD ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Potkačila mladence – Priznala šta je bilo između...

ŽESTOK SUD ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Potkačila mladence – Priznala šta je bilo između nje i Bilala… (VIDEO)

331
0
Aleksandra Nikolic,
Aleksandra Nikolic,

Nikad realnija i iskrenija…

Aleksandra Nikolić bila je sledeći gost kod Darka Tanasijevića.

Ona je komentarisala glavnu temu “Zadruge”, odnos Maje Marinković i Bilala Brajlovića, kao i to šta se desilo između nje i Brajlovića.

– Bilo je jako lepo, danas sam nazadravila više puta, i super mi je bilo. Ja sam bila tetka iz Beča. Meni je jako drago da se Maji ispunila žena, bila sam jako vesela i raspoložena. Ona je mene pohvaila i tako – rekla je Aleks, pa je komentarisala odnos nje i Bilala.

– Ta veza mi je smešna, ima tu starasti, ali po meni ništa to nije ozbiljno. Iste scene se ponavljaju, a to po mom mišljenju nije pravo zaljubljivanje, to je neko sviđanje. On je nju već prevario. Ni na kraj pameti mi nije bilo da to može da se desi sa Majom Kovačević. Što se tiče Milice i Bilala ja nisam znala za ceduljice, a Anđela mi je rekla da se Milici sviđa Bilal, a bilo mi je čudno da se ona poveravala Bilalu kada smo mi bile u svađi. Mi smo sada rijalii koleginice – rekla je Aleks.

– Milica je danas htela da spava sa Markom, a on se ljubio sa Matorom i prišao kako bi spavao sa njom. Ja nisam to videla ali bih pala u nesvest – rekla je Aleks.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod:

Izvor: net