Home VIP “NEKIM SEKTAMA JE CILJ DETE”: Ivan zabrinut za svog sina zbog Bebice...

“NEKIM SEKTAMA JE CILJ DETE”: Ivan zabrinut za svog sina zbog Bebice – Ne može da dođe sebi… (VIDEO)

111
0
Ivan Marinkovic,
Ivan Marinkovic,

Priznao da je radio svašta…

U “Zadruzi” za vreme emisije “Pretres nedelje”, voditelj Milan Milošević istakao je da se po medijima provlači tema kako je Nenad Macanović Bebica u kandžama sekte i da su Kulići njegova ciljna grupa. Marija Kulić je istakla kako nije posumnjala ni jednom u njega jer je stalno išao sa njima po manastirima, ali da se uplašila jako kada je čula o sumnjama.

Ivan Marinković nije mogao da prećuti, da ne da svoj komentar na navode.

– Ne razumem se puno u sekte. Sav sam se naježio. Znam za neke sekte kojima je cilj dete, odmah se ograđujem, stade mi knedla. Čitao sam o tome nešto, ali ne volim da pričam, čovek sam vernik. Ono što sam pričao za Mariju i Miljanu, ne tvrdim da je to tako. Poslednjih godinu dana sam naučio, da su vernici podložni sektačkim obredima. Postoji ta skrivena namera i da nisi ni svestan da si u tome – rekao je Ivan.

– Ići će na poligraf, zatečena sam ne znam šta da kažem – kazala je Marija.

– Da nisi bio upleten u to, a da nisi ni znao? – upitao je voditelj.

– Ne, radio sam svašta, ali to ne. Nisam nosio nikakav novac u sektu. Na neku kvadraturu sam najviše dao novca – završio je Bebica.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod:

Izvor: net

Previous article“GUŠIM SE – NE MOGU DA DIŠEM”: Marija Kulić saznala da je Bebica u sekti – Konačno otkrila šta je sa njim sve radila… (VIDEO)
Next article“IMA VIŠESTRUKI IDENTITET”: Kulići su finansijska žrtva – Porodica se odrekla Bebice… (VIDEO)