Home VIP KORISTI ZADRUGU KAKO BI POMOGLA: Isplivala tajna Stanije Dobrojević – Starleta za...

KORISTI ZADRUGU KAKO BI POMOGLA: Isplivala tajna Stanije Dobrojević – Starleta za ponos…

386
0
Stanija Dobrojevic,
Stanija Dobrojevic,

Svaka čast…

Najpopularnija starleta, Stanija Dobrojević neposeredno pred odlazak u Amerku posetila je Frušku Goru, gde je obišla manastire i donirala novac.

Naime, popularna brineta je napravila humanitarnu akciju gde je sve svoje stvari koje je nosila u najgledanijem rijalitiju “Zadruga” prodala po simboličnim cenama.

Kako saznajemo, najpoznatija srpska starleta Stanija Dobrojević nije želela medijski da se eksponira, pa je sve uradila u tajnosti.

– Stanija je sa svojom porodicom par puta uspela da poseti Frušku Goru, gde je obišla veliki broj pravoslavnih manastira. Želela je čak i da ostane par dana, da prespava kako bi uspela da detaljno sve da obiđe i uživa u prirodnim lepotama, ali joj poslovne obaveze i priprema za put u daleku Ameriku nisu dozvoljavale. Dobrojevićeva ima veliki broj fanova i pratilaca na društvenoj mreži Instagram, pa skoro svaki dan dobija brendiranu garderobu i veliki novac kako bi izreklamirala mlade kreatore i proizvode – priča dobro obavešten izvor za jedan portal i dodaje da se prva srpska starleta odlučila na prodaju svojih skupocenih stvari, jer je želela da pomogne manastir, a kako ističe ovo nije prvi put da se bavi humanitarnim radom, ali ne želi da se o tome piše.

– Stanija od malih nogu pomaže sve one koji nemaju novca, izuzetno je humana osoba i veliki borac za pravdu. Prodala je sve stvari koje je nosila u rijalitiju “Zadruga” po simboličnim cenama i sav novac je donirala manastiru. Stalno se trudi da pomogne, a svojim likom i delom propagira samo prave vrednosti. Vezana je puno za svoju porodicu i osoba je koja pobožna – završava dobro obavešten izvor za list.

Izvor: net

Previous articlePREKID PROGRAMA U ZADRUZI: Željko Mitrović morao hitno i lično da se obrati – Usledio haos… (VIDEO)
Next articleALEKSANDRA IMA DOGOVOR SA PRODUKCIJOM – ČUJE SE RAZGOVOR: Preko bubice poručeno – Dejan će poludeti… (VIDEO)