Home VIP SKINULI BUBICE I OTIŠLI: Zvezdan i Aleksandra konačno raskrinkani – Usred noći...

SKINULI BUBICE I OTIŠLI: Zvezdan i Aleksandra konačno raskrinkani – Usred noći otišli do šteka… (VIDEO)

689
0
Zvezdan Slavnic, Maja Marinkovic,
Zvezdan Slavnic, Maja Marinkovic,

Kako li će njihovi partneri reagovati na ove snimke…

O odnosu oženjenog Zvezdana Slavnića i Aleksandre Nikolić, koja je u ozbiljnoj vezi sa Dejanom Dragojevićem, polemiše se već neko vreme.

Iako su njih dvoje svaki put poricali da među njima postoji bilo šta osim prijateljstva, fanovi Zadruge svedoče događajima koji bude sumnju. Nakon što su pre nekoliko nedelja snimljeni kako šapuću za stolom, za vreme emisije “Gledanje snimaka”, tada je Zvezdan rekao Aleksandri kako se nada da neće pustiti njihov klip, sada se takođe desila intrigantna situacija.

Naime, kada je većina zadrugara bila u dubokom snu, Zvezdan se ušunjao u spavaću sobu i probudio Aleksandru, koja je odmah ustala i krenula za njim.

Budući da nisu nosili bubice, nije se moglo čuti šta su rekli jedno drugom, a na društvenim mrežama su već počela govorkanja da su zajedno otišli u famozni štek, zapravo jedini deo imanja koji nije u potpunosti pokriven kamerama.

Instagram,
Instagram,

Šta će se dešavati među njima ostaje da ispratimo, kao i to kako će reagovati njegova supruga, ali i Aleksandrin dečko koji joj sve vreme napolju pruža podršku i ljubav.

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Previous articleMAJA MARINKOVIĆ KONAČNO OTKRILA DA JE IMALA AFERU SA OŽENJENIM PEVAČEM: U pitanju je opasan frajer…
Next articlePO PRVI PUT – OGLASILA SE BEBICINA PORODICA: Prilično šokantne i jezive tvrdnje…