Home VIP MARIJA PRETILA IVANU – NIKADA NEĆEŠ VIDETI ŽELJKA: Reči koje bole –...

MARIJA PRETILA IVANU – NIKADA NEĆEŠ VIDETI ŽELJKA: Reči koje bole – Zabranila produkciji da ga uvede…

2004
0
Marija Kulic, Ivan Marinkovic,
Marija Kulic, Ivan Marinkovic,

Ona je ta koja drži sve konce…

Produkcija “Zadruge” priredila je iznenađenje Ivanu Marinkoviću, kada se dogodio prvi susret sa njegovim sinom Željkom Kulićem. Čitava nacija je plakala gledajući susret oca i sina, a emocije nisu izostale ni kod zadrugara.

Kako je i sam otac, koji je dugo bio razdvojen od svoje dece, ovu situaciju prokomentarisao je i bivši zadrugar Edis Fetić.

– Svidelo mi se sve, to ne može nikom da se ne svidi, ipak je to susret oca i sina. Mislim da mali Željko još ne zna, još je mali, nije živeo sa njim, nema taj osećaj, ali je sve to lepo izgledalo, baš lepo. Drago mi je da su se videli, taj odnos treba da postoji. Nemaju pravo ni Miljana i Marija da brane taj odnos, ipak je to njegovo dete – istakao je Edo i dodao da je po njegovom mišljenju Marija Kulić glavna uloga koja vuče sve konce.

– Ne možemo okriviti nijednu stranu, on da je imao želju, našao bi način, druga stvar, mislim da majka stvara taj dobar odnos. Mada Miljanu ne možemo okriviti nizašta, ona nije dobro, pa nije, ali Marija tu vodi glavne konce, tako da kako je Marija popustila, tako su se oni i videli. Najviše je kriva Marija zbog tog lošeg odnosa. Sam ulazak Marije i te njihove rasprave, ne znam šta joj se desilo da popusti, do pre dva dana je bilo: “Nikad ga nećeš videti”, ali eto bolje što je tako – priča bivši zadrugar.

Edo je istakao da je potrebno vreme da bi se javio osećaj između oca i sina, ali da je sada idealan trenutak za to.

– Ne znam koliko se oni dugo videli, jedno tri, četiri godine sigurno, treba tu malo vremena da bi se javio taj neki osećaj. Kad su se moja deca rodila tek posle mesec, dva sam stekao taj neki osećaj roditeljstva. Neko provedeno vreme bi trebalo, sad su zajedno tamo, a ne postoji roditelj koji nema želju da vidi svoje dete, bar ja mislim da ne postoji. Trebalo bi da bude malo bolji odnos – naveo je bivši zadrugar.

Fetić je prokomentarisao i Nenada Macanovića Bebicu, koji je u ovoj sezoni kamen spoticanja mnogih.

– Mišljenje o njemu mi se menja u zavisnosti od njegovih postupaka. Nekad mislim da je klasičan prevarant, nekad mi ga bude žao. Ne možeš ti voleti tuđu decu više nego svoju. To su neki njegovi problemi iz mladosti, sklanjan je sa strane, a Kulići su proizvođači rijaliti igrača. Proizveli su Ivana, Zolu, evo sad i Bebicu. Svake sezone izađe novi iz njihove fabrike, ali mislim da je ovaj njihov najgori proizvod, malo im se i otrgao kontroli, čak ni oni ne mogu da definišu. Čudan mi je, ne mogu da verujem da je toliko inteligentan da to radi iz neke veće koristi, to nije sigurno, verovatno se čovek pogubio. Ili ta neprimećenost kroz porodicu, sklanjanje sa strane, i onda mu prija pažnja, pa bilo kakva – rekao je Fetić.

Izvor: net

Previous articleALEKSANDRU ZAMENIO SA DRUGOM: Oženjeni Zvezdan ne prestaje da pravi greške – Privlače ga zauzete… (VIDEO)
Next articlePRODUKCIJA UVODI I NJU – POTVRĐENO: Nakon ulaska Željka Kulića – Spremaju veliko iznenađenje…