Home VIP DIREKTNO GOCI TRŽAN – POSLAT ZAHTEV IZ ZADRUGE: Da se Željko Kulić...

DIREKTNO GOCI TRŽAN – POSLAT ZAHTEV IZ ZADRUGE: Da se Željko Kulić upozna sa sestrom Lenom Marinković… (VIDEO)

1093
0
Marija Kulic, Ivan Marinkovic, Goca Trzan,
Marija Kulic, Ivan Marinkovic, Goca Trzan,

“Deca nisu kriva…”

U toku emisije “Pitanja novinara” Marija Kulić je iznela želju da njen unuk Željko Kulić bude upoznat sa sestrom Lenom Marinković, kćerkom pevačice Goce Tržan.

Majka Miljane Kulić nije krila sreću što je njen unuk bio uz oca Ivana Marinkovića i naglasila da tu ne želi da se završi njihov odnos.

– U svađama, da bi ga povredila. Ako bude ovako drago mi je, i drago mi je zbog toga što više ne pije, jer alkohol uzima pod svoje. Ne znam da li je pametno da se svakodnevno druže, posle kada odemo tražiće ga. Ivan nije čovek balavac, on zna šta je dete, sa normalnim čovekom imamo ”posla”. Volela bi da i Goca pomiri ćerku sa Ivanom. Deca nisu kriva koja se rode, ni prvo ni drugo. Treba i brat i sestra da se upoznaju, greota je da se ne znaju. Sad ga gledam drugačije, do juče sam ga videla kao provokatora – rekla je Marija.

– Puno mi je srce, neću da pričam. Presrećna sam, htela sam da kažem da su verovatno i moje ćerke srećne – kazala je Marija.

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Previous article“UMESTO N.N. – KAO OTAC ĆE BITI UPISAN IVAN”: Miljana donela odluku – Menja se izvod iz matične knjige… (VIDEO)
Next article“RASLA SAM BEZ OCA”: Marija Kulić odrastala kao i njen unuk – Jednu traumu nikad neće prevazići… (VIDEO)