Home VIP “KO NIJE NA VREME ZARADIO – MORA POD STARE DANE”: Žestoko potkačila...

“KO NIJE NA VREME ZARADIO – MORA POD STARE DANE”: Žestoko potkačila Zoricu Marković – “Ponižavanje zbog novca…”

340
0
Zorica Markovic,
Zorica Markovic,

Oštro…

Saška Karan komentarisala je učesnicu rijaliti programa “Zadruga” i pevačicu Zoricu Marković.

Ona smatra da Zorica ulazi u rijaliti jer pare nije zaradila na vreme, a iznenađuje je to što je, kako kaže, ona i po cenu zdravlja spremna da bude sa raznim ljudima u Beloj kući i da se, ako treba, i ponižava zbog novca.

– Ja sam doktorirala rijaliti. Više mi nije nužno da ulazim i borim se sa raznim pojavama. Svoje kvadrate i kuće sam zaradila i nisam kao neki u rijalitiju. Meni je jako žao Zorice Marković, ona je od mene starija petnaestak godina. Još je i bolesna, znamo šta je bilo sa njom, kakve je imala operacije. Žao mi je što se pati. Tamo je neuredan život, neredovno se jede, ne unose vitamine, nema spavanja, a to se sve odražava na zdravlje. U njenim godinama, pogotovo što je bolesna žena, to nije dobro. Žao mi je što to sama sebi radi i ne znam koliko joj je to pametno – rekla je ona, pa dodala:

– Kao da joj je d*pe zinulo za pare, kad tako moram da se izrazim, kao da je prokleta. Daj da zaradim sve pare ovog sveta, daj sve više da imam. Treba znati kad treba stati, a ona grabi četvoronoške, ako treba i puziće, samo da stekne. Ali, dobro, ko nije na vreme mislio o tome, i steko nešto, mora sad pod stare dane – rekla je Karanova.

Izvor: net

Previous article“PROKLETNICA IMA STAV”: Goca Tržan presekla – Evo kada će se upoznati Lena Marinković i Željko Kulić…
Next article“UVRAČANA JE”: Miljana u stvarima pronašla plavi kamen – “Preko njega rade Bajalice…”