Home VIP IVAN OPTUŽIO GOCU TRŽAN DA JE SLAGALA SVEŠTENIKE: Crkveni brak mora da...

IVAN OPTUŽIO GOCU TRŽAN DA JE SLAGALA SVEŠTENIKE: Crkveni brak mora da se razvede…

828
0
Ivan Marinkovic, Goca Trzan,
Ivan Marinkovic, Goca Trzan,

Rat bivših nikada ne prestaje…

Ime pevačice Goce Tržan danima se dovodi u vezu sa takmičarima “Zadruge” zbog njenog bivšeg supruga Ivana Marinkovića.

Pevačicin bivši muž susreo se sa sinom Željkom Kulićem, koga je dobio iz veze sa Miljanom Kulić u rijalitiju “Parovi”, pa se pokrenula tema upoznavanja naslednika popularnih zadrugara sa polusestrom Lenom, koju je Marinković dobio u braku sa Tržanovom.

Goca je u harmoničnom braku sa bubnjarem Radomirom Rašom Novakovićem od 2015. godine. Par se venčao u crkvi tek prošle godine, a Marinković je iste godine istakao da on i pevačica nisu sporazumno crkveno razvedeni, te da je Tržanova to učinila sama.

– Ovo uopšte nije zezanje. Jelena i ja smo bili u manastiru Rakovica. Crkveni brak mora da se razvede, moramo i Goca i ja da prihvatimo crkveni razvod, to je mnogo važno da bi smo mogli da sklopimo brakove sa drugim partnerima. Međutim, ona se navodno crkveno razvela bez mene. Otac u manastiru mi je rekao da je ona ili slagala ili preko nekoga to uradila bez mene. Morao bih od crkve obavezno da dobijem da sam razveden. Svakako, drago mi je što je obavila crkveno venčanje, ona je sa tim čovekom već šest, sedam godina – tvrdi Ivan.

Ivan je tada govorio da planira da stupi u bračnu zajednicu sa izabranicom Jelenom Ilić.

– Hteli smo da se venčamo. U manastir smo otišli jer radimo na porodici. Otac nam je rekao da moramo prvo crkveno da budemo venčani da bi nam čitao molitve za potomstvo. Vereni smo i nadam se da ćemo što pre imati svoju porodicu – zaključio je Marinković tada.

Izvor: net

Previous article“BEPČE NE MOGU VIŠE – IDEM KUĆI”: Miljana beži iz Zadruge – Sva uplakana i u nervnom rastrojstvu… (VIDEO)
Next articleZGAZIO JE KAO NIKO NIKAD PRE: Sanja u nikad viđenom izdanju – Ne prestaje da plače… (VIDEO)