Home VIP “KONJ SI” – “URADILA SI NEOPROSTIVO”: Haos u Beloj kući – Popustile...

“KONJ SI” – “URADILA SI NEOPROSTIVO”: Haos u Beloj kući – Popustile joj sve kočnice… (VIDEO)

278
0
Maja Kovacevic,
Maja Kovacevic,

Svi su čekali ovo suočavanje…

Zadrugari su birali između Maje Marinković i Bilala Brajlovića, a većinom glasova je odlučeno da će Bilal biti prvi nominovani za izbacivanje.

Kao i uvek, svaki zadrugar je ustao i izrazio svoje mišljenje o potrčcima, a ovoga puta su svi jedva čekali da vide koga će poslati u izolaciju Maja Kovačević, budući da je Bilal prevario Marinkovićevu upravo sa njom.

– Ja ću kratko i jasno. Maja i on su mi savršen par u svakom smislu te reči i na pozitivan i negativan način. Maja večeras izgleda kao lepotica iz Indije. Iz Indije kreće jedan način razmišljanja, da uvrede gledamo kao poklone, ako ih ne prihvatiš, ostaju tebi. Ja tvoje uvrede nisam prihvatila, ostavljam ih tebi – rekla je Maja.

– Ti si meni uradila nešto neoprostivo. Bila sam super s tobom, dala sam ti svoju pidžamicu jer ti nisi imala, a ti si mi to uradila. Ispala si loš čovek prema meni. On je više kriv, ali si i ti kriva, i te uvrede si zaslužila – počela je raspravu Marinkovićeva.

– Što se njega tiče, ko je konj, kaži mu da je konj. Konj si, šaljem te u izolaciju – rekla je Maja Bilalu i nasmejala sve za stolom.

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Previous articleTAKO JE ODLUČENO: Brajlović pokupio samo najosnovnije stvari i otišao – Maja u neverici… (VIDEO)
Next article“BEPČE NE MOGU VIŠE – IDEM KUĆI”: Miljana beži iz Zadruge – Sva uplakana i u nervnom rastrojstvu… (VIDEO)