Home VIP “ONI SU NAVIKLI DA SE PORODIČNO PLJUJU I PSUJU”: Ivanova devojka neće...

“ONI SU NAVIKLI DA SE PORODIČNO PLJUJU I PSUJU”: Ivanova devojka neće ni da čuje za pomirenje sa Kulićima…

281
0
Ivan Marinkovic, Miljana Kulic,
Ivan Marinkovic, Miljana Kulic,

Ni da čuje…

U toku emisije “Pitanja novinara”, Ivan Marinković je nakon telefonskog razgovora sa svojom devojkom Jelenom otkrio zadrugarima kako se oseća nakon što je upoznao sina i sa njim proveo određeno vreme.

Tokom njegovog izlaganja, Ivan se zahvalio porodici Kulić kako su vaspitali njegovog i Miljaninog sina Željka. Nakon tih reči, Marija, Miljana i Ivan su se izmirili i obe su otkrile da bi volele da Ivan bude u Željkovom životu, te je Marija dala predlog da pokloni Marinkoviću plac u Nišu gde bi on sa svojom devojkom mogao da sagradi kuću, na šta se on nasmejao.

Tim povodom se oglasila Ivanova devojka Jelena, koja ne želi ni da čuje za pomirenje sa Kulićima:

– Što se tiče njihovog “pomirenja” ko zna šta će tu još biti. Zna se sa kakvim ljudima ima posla – komentarisala je Jelena pomirenje Ivana i Kulića, pa otkrila šta misli o Marijinoj ideji da pokloni Ivanu plac za njih dvoje u Nišu:

– To za plac je tako… Ne mogu da nađem adekvatan izraz – bila nedorečena Jelena.

– Zamisli da posle onolikih uvreda i pretnji na moj račun, ja pričam bilo šta o njima… Oni su verovatno navikli, pošto se i porodično pljuju i psuju, polivaju pa onda mire, a sve to zarad rijalitija – otkrila je Ivanova devojka.

Izvor: net

Previous articleNOVI SUSRET OCA I SINA TOPI SRCA: Ivan zahtevao da vidi malog – Ovo niko nije očekivao od njega… (VIDEO)
Next articleREČI GOCE TRŽAN ĆE VAS RASPLAKATI: Ivan se sreo sa sinom – Pogledajte šta je bivša žena javno priznala…