Home VIP REČI GOCE TRŽAN ĆE VAS RASPLAKATI: Ivan se sreo sa sinom –...

REČI GOCE TRŽAN ĆE VAS RASPLAKATI: Ivan se sreo sa sinom – Pogledajte šta je bivša žena javno priznala…

1217
0
Ivan Marinkovic, Goca Trzan,
Ivan Marinkovic, Goca Trzan,

Nisu u dobrim odnosima već dugo vremena…

Rijaliti učesnik i bivši muž Goce Tržan, Ivan Marinković je poslednjih meseci u žiži javnosti, budući da je ušao u šestu sezonu “Zadruge” i tamo upoznao sina Željka (4) kojeg je dobio sa Miljanom Kulić.

Goca Tržan se jednom prilikom prisetila kraha braka sa Marinkovićem, te otkrila da su jedan od najvećih problema bili Ivanovi poroci, pre svega alkohol.

– Sećam se, bila je to neviđena nemoć. Osećala sam se očajno, nemoćno i bezvredno. Nisam znala kuda da pođem. Najčešće idemo na emotivnu ucenu, “ako ne budeš prestao da piješ i da se kockaš mi ćemo se razvesti”. Najčešće to ne daje nikakvog efekta. Na kraju smo se razveli, hvala Bogu – kazala je Goca.

– Ne znam šta je ispravan put. Ne možeš ti da odvučeš nekoga na silu i da mu kažeš da mora da se leči. Uslovila sam ga. Žao mi je što je izabrao taj put, jer mislim da to nije njegov put, ali to je njegov izbor – dodala je Goca, koja već dugo nema dobar odnos sa Marinkovićem.

– Prvo sam izabrala da mu pomognem. Kada sam shvatila da on ne želi pomoć, ne vidi da ima problem, otišla sam jer imam dete o kojem moram da brinem. Ko je imao tu vrstu problema zna o čemu pričam – zaključila je Tržanova.

Izvor: net