Home VIP HITNA DISKVALIFIKACIJA ZA MILJANU KULIĆ: Napala voditeljku – Jedna od najkontroverznijih učesnica...

HITNA DISKVALIFIKACIJA ZA MILJANU KULIĆ: Napala voditeljku – Jedna od najkontroverznijih učesnica rijalitija ikada… (VIDEO)

2672
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Scene za nezaborav…

Današnji prevejani rijaliti igrači bili su nekada rijaliti žutokljunci. Njihove današnje glumačke predstave i busanje u grudi “Znaš li ti ko sam ja?” sada mogu nekoga fascinirati, ali nas, teško. Kad god vidimo da neko od njih glumi ludilo, uputimo pogled podignute obrve koji govori “znamo se odavno”.

Miljana Kulić svakako je jedna od najkontroverznijih učesnica rijalitija ikada. Ona je bila u Parovima, a taj rijaliti je napustila uz dosta halabuke i prešla u Zadrugu.

Prisetimo se kako je izgledao njen sukob sa voditeljkom Anđelom Lakićević koji je na kraju rezultirao Miljaninim izbacivanjem iz Zadruge.

Aktuelni i bivši učesnici rijalitija “Parovi”, kao i povremeni gosti u emisiji “Upoznajte Parove”, tokom trajanja rijalitija učestalo su svoj bes iskaljivali na voditeljkama koje rade u ovom šou. Najodvratniji način je bio to kada je Miljana Kulić koja je na kraju dobila više od 5.000 evra kazne, uz dugu izolaciju izvređala voditeljku.

Sve je počelo svađom oko bubice.

– Miljana, vrati bubicu – rekla je Anđela, a kada je Nišlijka to odbila, ona je dodala – Režija, Kulićeva odbija da vrati bubicu! Recite mi kolika je kazna?

Milutin Radosavljević Mili je nastavio svoje izlaganje, ali se tu nije završio sukob sa voditeljkom koja je ubrzo saopštila odluku produkcije.

– 700 evra kazne za Miljanu! Pet puta sam te pitala da se vratiš, nisi želela – poručila ja Anđela Miljani koja je negodovala i nije se slagala s voditeljkinom verzijom pa joj je rekla:

– Sram te bilo – sasula joj je Nišlijka u lice i tako je počeo maraton kažnjavanja i to paprenog od strane voditeljke.

– Za ovo si kažnjena još 1.000.

– Sram te bilo!

– Još 1.000!

– Ja ti kažem – sram te bilo – nije odustajala Miljana.

– 3.700, 4.700… – uvećavala je Anđela cifru.

– Te tvoje funjarske fore kod mene ne prolaze – odbrusila je Kulićeva, a na to je dobila i šest sati izolacije, a ova je ustala i bacila bubicu na pod. I to žestoko!

– Za ovo još… – krenula je Anđela da dopiše još malo na kaznu, ali ju je Miljana prekinula psovkom “puši…”.

Miljana Kulić je bojkotovala svoj boravak nakon prvog incidenta, ali je sukob sa Anđelom nastavljen.

– Ne maltretirajte me, želim da izađem napolje! Ne vršite torturu nada mnom! – rekla je Miljana.

Voditeljka Anđela Lakićević je zatim rekla da je Miljana bila kod lekara i da je on potvrdio da je sa njenom trudnoćom sve u redu.

– I da će doći do komplikacija ako ne izađem iz Parova – nadovezala se Miljana.

Anđela je zatim zapretila da će je poslati na šest sati u izolaciju zbog vređanja, pa je Kulićeva demonstrativno ustala i besno bacila bubicu.

Ubrzo potom, Anđela je objasnila da će Miljana biti izbačena zbog svega što je u poslednjih nekoliko večeri pričala o produkciji. Anđela je rekla da joj neće oduzeti honorar, a Miljana se zatim zahvalila produkciji i izašla napolje.

Kada se sve završilo, Miljana je počla da objavljuje fotke na svom instagramu, a među objavama se našao i jedan snimak, gde je Miljana na izlaznim vratima Parova, a na glavi je sebi izmontirala Krunu, odmah potom, ona se poklonila svim svojim pratiocima, takođe uz stiker krune, gde jasno poruluje da stoji iza svojih postupaka i da ne želi da se ikome izvinjava zbog svog ponašanja.

Previous articleZOLA OTIŠAO U APARTMAN MALOG ŽELJKA: Reakcija Marije Kulić na ovaj potez je nezapamćena… (VIDEO)
Next articleJELENA GOLUBOVIĆ DISKVALIFIKOVANA – NAKON ŠTO JE PREVARILA PRODUKCIJU: Svi su mislili da će ostati do kraja…