Home VIP JELENA GOLUBOVIĆ DISKVALIFIKOVANA – NAKON ŠTO JE PREVARILA PRODUKCIJU: Svi su mislili...

JELENA GOLUBOVIĆ DISKVALIFIKOVANA – NAKON ŠTO JE PREVARILA PRODUKCIJU: Svi su mislili da će ostati do kraja…

32936
0
Jelena Golubovic, Milan Milosevic,
Jelena Golubovic, Milan Milosevic,

Papreno kažnjena…

Jelena Golubović, slobodno možemo konstatovati, ima najduži rijaliti staž. Aktuelna takmičarka šeste sezone “Zadruge” u TV formatu “Farma” odnela je dve pobede, u konkurentskim “Parovima” bila je više puta, a tokom boravka u luksuznom zdanju u Šimanovcima nije imala mnogo sreće.

Pored trijumfa, Golubovićeva je doživela i diskvalifikaciju.

Nakon svega nekoliko nedelja u drugoj sezoni “Zadruge”, Jelena je okončala svoje takmičenje.

Mnogi su očekivali da će u Šimanovcima ostati do samog kraja, ali Golubovićeva je uradila ono što joj Veliki šef ne oprašta.

Tokom dana se žalila da se loše oseća, nakon čega je produkcija reagovala i odmah joj je bila pružena medicinska pomoć. Međutim, ispostavilo se da je Jelena lagala, posle čega je pobegla iz “Zadruge”, a zbog čega je morala da plati 50.000 Evra odštetu televiziji “Pink”.

Podsetimo, od 2013. godine, pa do danas, Jelena Golubović je bila u ukupno četiri rijalitija, a od toga se tri puta pojavila na “Farmi”, jednom u “Maldivima”, četiri puta u “Parovima”, a u “Zadruzi” joj je ovo treće pojavljivanje. Inače, zbog ogromnog broja ljudi koji je podržavaju, važi za velikog favorita.

Izvor: net

Previous articleHITNA DISKVALIFIKACIJA ZA MILJANU KULIĆ: Napala voditeljku – Jedna od najkontroverznijih učesnica rijalitija ikada… (VIDEO)
Next articleOPET NASRNUO NA ŽENU: Miki Đuričić u neviđenom nervnom rastrojstvu – Lomi sve po Zadruzi… (VIDEO)