Home VIP “ALEKSANDRA IMA UROĐENI POGLED ZA ZANAT KOJIM SE BAVILA”: Kristijan Golubović nikad...

“ALEKSANDRA IMA UROĐENI POGLED ZA ZANAT KOJIM SE BAVILA”: Kristijan Golubović nikad suroviji – Haos u emisiji… (VIDEO)

269
0
Dejan Dragojevic, Aleksandra Nikolic, Kristijan Golubovic,
Dejan Dragojevic, Aleksandra Nikolic, Kristijan Golubovic,

Žestoko je isprozivao…

Kristijan Golubović oglasio se za medije i prokomentarisao odnos Aleksandre Nikolić i Zvezdana Slavnića o kojem bruji ceo region.

– Aleksandra ima taj urođen pogled za zanat kojim se bavila. Njoj nije nepoznato da pogleda muškarca na sebi svojstven način i da on pomisli da je to to i mi kao publika da pomislimo. Ona drugačije ne zna ni da gleda muški rod, samo na taj način. Ona i kad misli da joj se sviđa i kad ne misli, ona tako zablenta. Ne bih je kritikovao na pogled. Ja polazim od one čokoladice, što je bila sa Bilalom, i to je već probudilo, samo ne znam da li je to njihov dogovor da pravi takve zamke, da bi ostajala u centru pažnje. Ništa me ne bi čudilo da je tako. Nije ona mnogo inteligentna da sakrije, ako joj se neko dopada.

– Njen je ogroman ulog i mali ju je dobro namazao šta treba da radi po bilo koju cenu i samo joj je jedno rekao i jedino da će s*ebati njega i sebe ako ga bude prevarila. Ona kad bi to uradila gubi veliki deo kolača i to je veliki dogovor. Za njih budućnosti nema. Neizvesnije je između njega i Aleksandre, nego njega i Dalile, niža mu je i po mozgu i po godinama, ali ona traži nešto drugo i ona želi samo da putuje i da nije domaćica kod kuće. Sećamo se kad me je pitala kako se prže jaja, sve vam je jasno.

Podsetimo, Kristijan je gostovao u emisiji Između dve vatre u kojoj je žestoko potkačio Dejana Dragojevića, ali i detaljno opisao odnos sa Aleksandrom Nikolić.

Celu emisiju pogledajte ispod ovog teksta:

Izvor: net

Previous article“NA WC ŠOLJI”: Isplivao video koji otkriva istinu o odnosu Miljane Kulić i Ivana Marinkovića… (VIDEO)
Next articleNJEGOV ULAZAK U ZADRUGU GLAVNA JE TEMA: Marija Kulić i Zorica Marković ga žestoko vređaju i pljuju… (VIDEO)