Home VIP ALARMANTNA SITUACIJA: Siniša napravio haos ispred produkcije – Marija traži da se...

ALARMANTNA SITUACIJA: Siniša napravio haos ispred produkcije – Marija traži da se uveri svojim očima… (VIDEO)

418
0
Miljana Kulic, Ivan Marinkovic, Sinisa Kulic,
Miljana Kulic, Ivan Marinkovic, Sinisa Kulic,

“Ja vama verujem, ja sam maločas rekla, ali sam htela čisto da se uverim…”

Miljana Kulić, ušla je u prvu sezonu Zadruge trudna sa detetom Ivana Marinkovića koje su začeli tokom rijalitija “Parovi”.

Ivan je ostao u Parovima, a Miljana je prešla u konkurentski rijaliti Zadruga.

Sada u šestoj sezoni, nakon 4 godine, svi su na okupu, Ivan Marinković gradi odnos sa malim Željkom Kulićem, dok Miljana i Marija Kulić borave u istom rijalitiju, a i dete, koje je u zasebnom apartmanu Zadruge, koji je omogućila produkcija.

Međutim, sada, nakon nekoliko godina, malo ko se seća trenutka kada je Miljana zapravo saznala da je u drugom stanju sa Ivanom.

U rijalitiju Parovi, tokom nedelje, jedan dan, obično vikend, bio je rezervisan za “Roditeljski sastanak” gde su dolazile porodice takmičara, koje su komentarisale ali i kritikovale učešće svojih najbližih. Tako je bilo i sa Kulićima, kada su Siniša Kulić i Marija Kulić došli na “Roditeljski sastanak” kada se saznalo da je Miljana u drugom stanju sa Ivanom.

Marija nije verovala dok “ne vidi svojim očima” da joj je ćerka trudna, pa je produkcija Hepi televizije organizovala da se uradi ponovni test za trudnoću u prisustvu roditleja, kako bi bilo sigurno da je Miljana trudna.

– Ja sam mnogo šta izdržao, izdržaću i ovo. Samo me jedno strah: On kao on, ako je okej, dobrodošao, ako nije… – rekao je Siniša, dok je Marija bila sa Miljanom u toaletu radeći test, a voditlejka ga je prekinula jer su se pojavile njih dve:

– Ja samo u Boga verujem i ništa drugo – rekao je Miljanin otac.

– Uradili smo još jedan test, koji je naravno pozitivan! Miljana je trudna, dve crte su u pitanju! Marija, eto i tvoj test je pokazao istinu!

– Ja vama verujem , ja sam maločas rekla, ali sam htela čisto da se uverim! Da vidim svojim očima – rekla je Marija.

– Jeste šok, jeste alarmantna situacija, ceo vaš život će se sad promeniti – rekla je voditeljka.

Potom je Siniša ustao i otišao iz vile, a svi su pomislili čak i voditeljka da je napustio emisiju, ali je Marija rekla da će se vratiti, da je “otišao po nešto”.

Pogledajte prilog:

Izvor: net