Home VIP PRVA IZJAVA ZADRUGARKE NAKON ZLOST**LJANJA: U neverici zbog jezivog snimka…

PRVA IZJAVA ZADRUGARKE NAKON ZLOST**LJANJA: U neverici zbog jezivog snimka…

302
0
Ana Jovanovic,
Ana Jovanovic,

Stop bilo kakvim manipulacijama nad ženama…

Jezivi snimak na kojem se vidi bivša zadrugarka Ana Jovanović, koju dečko pljuje i vređa, a da pritom sve to snima, pojavio se noćas na društvenim mrežama i zgrozio javnost!

Kako je naš portal već pisao, Ani je bio hakovan Instagram profil gde joj je uz ime dodat uvredljiv epitet, a potom i objavljen snimak na kojem nekadašnju učesnicu Zadruge dečko pljuje u lice, naziva je pogrdnim imenima i ismeva je.

Nakon toga, ime profila njenog bivšeg dečka, Nikole Ilića, za kojeg korisnici društvenih mreža sumnjaju da je i počinio na*ilje, takođe je promenjeno i sada se profil zove “Ana izvini volim te najviše”.

Instagram,
Instagram,

Jovanovićeva ne krije šok zbog snimka koji je izašao u javnost, ali ni o čemu nije želela da detaljiše, već je kratko poručila:

– Nisam u stanju da dajem bilo kakve izjave – rekla je Ana za “Alo!”.

Podsećanja radi, na profilu njenog dečka takođe je osvanula njegova fotografija sa velikim plišanim medvedom, uz šokantni opis:

Instagram,
Instagram,

– “Došao sam kod Ane da je molim da se pomirimo, pošto sam sinoć bio nadr**iran i besan uradio sve ono”, “Anči, volim te najviše na svetu” – pisalo je u opisu fotografije koja je objavljena.

Izvor: net