Home VIP OSTAVLJENA ZBOG FILIPA CARA: Sanja plače kao malo dete – Gledaoci ubeđeni...

OSTAVLJENA ZBOG FILIPA CARA: Sanja plače kao malo dete – Gledaoci ubeđeni da je sve lažno… (VIDEO)

1403
0
Filip Car, Sanja Grujic,
Filip Car, Sanja Grujic,

Sve su icenirali…

Ljubavna veza zadrugara Sanje Grujić i Marka Stefanovića, od samog početka rijalitija je bila sumnjiva svim takmičarima pa i gledaocima.

Marko je raskinuo sa Sanjom uz reči da ona ništa ne razume, kao i da ju je”progutao rijaliti”.

Podsetimo, odnos Marka i Sanje je bio na klimavim nogama već bedeljama, budući da je Marko tvrdio da je Sanja slagala kada je rekla da joj je Lazar Čolić Zola, te da je to rekla da bi prikrila da su bili intimni.

Taman što se smirila ta tema, u Zadrugu je ušao vanrednim ubacivanjem i Filip Car, sa kojim je spavala Grujićeva prethodne sezone.

Mnogi komentarišu da je trenutak raskida Sanje i Marka isceniran, te da je ona odglumila suze kao i sam pad u krevet kad je on prekinuo odnos sa njom, dok drugi smatraju da se njigova veza završila zbog Filipa Cara, sa kojim je imala brutalan sukob, kada je on izrekao jezive optužbe na njen račun.

Podsetimo, tokom jedne od emisija, Marija Kulić je rekla javno da smatra da su marko i Sanja u vezi samo zbog rijaliti priče, kao i da nema emocija među njima.

Da li je to zaista istina ili će se ipak pomiriti, ostaje nam da saznamo…

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Previous article“OČEKUJTE KATASTROFU”: Bilal najavio pakao zbog Maje i Filipa Cara – “Budalu od mene praviti neće…” (VIDEO)
Next articleIMAM PROBLEME: Dejan Dragojević se hitno oglasio – Njegovo priznanje sve šokiralo…