Home VIP ALEKSANDRINI ADVOKATI STIGLI U VETERNIK: Opeljušena za 30 000 Evra – Servirao...

ALEKSANDRINI ADVOKATI STIGLI U VETERNIK: Opeljušena za 30 000 Evra – Servirao joj hladnu osvetu…

1584
0
Dejan Dragojevic, Aleksandra Nikolic,
Dejan Dragojevic, Aleksandra Nikolic,

Slovenka oplela po zetu…

Pobednik “Zadruge 5” Dejan Dragojević navodno je ojadio svoju sada već bivšu devojku Aleksandru Nikolić za oko 30.000 evra.

Naime, pre Nikolićkinog ulaska u šestu sezonu popularnog rijalitija, njih dvoje su živeli kod Dragojevića u Veterniku, gde su Aleks ostale lične stvari, a kako prenosi “Republika”, ostavila mu je i sav svoj novac na čuvanje, što je on tokom njenog boravka u Beloj kući navodno zloupotrebio.

– Otkako je Aleksandra ušla u “Zadrugu 6” Dejan raspolaže njenim novcem i troši ga nemilice. Prvo se baškario po Beogradu, čim je okusio slobodu, a onda je zapalio na egzotičnu destinaciju na kojoj se prepustio čistom hedonizmu. Odlučio je da sive jesenje dane zameni jednim kvalitetnim odmorom na tropskim plažama sunčanog Zanzibara. Sa sobom je poveo i brata Davida, s kojim je na ostrvu uživao za sve pare i to ne sam, već u društvu ni manje ni više nego naših devojaka, koje su ih tagovale, pa su svi mogli da zaključe kako su tamo i muvali ribe – otkriva upućeni izvor za “Republiku” dodaje:

– Pored Aleksandrinog novca, koji troši, kod Dejana, osim njenih ličnih stvari, ostala su i dva skupocena sata roleks – kaže izvor.

Ove navode je donekle potvrdila i Aleksandrina majka Slovenka Nikolić, nakon što je Dejan javno raskinuo s njenom ćerkom.

– Dejan mi je rekao da je puna soba Aleksandrinih stvari, da ne zna gde će sa svim tim. Aleksandrin advokat je otišao u Veternik po te stvari. Uzela je telefon, dve četkice za šminku, jedan puder, torbu… Izgleda su i njene pare bile kod njega, a ranije mi je on lagao da nisu. Bukvalno je tvrdio da nije kod njega. Nismo se čuli u vezi s ovim. Uopšte me nije zvao, poslednji put smo se čuli pre mesec, mesec i po. Zvala sam ga nekoliko puta, prekida mi vezu, izbacuje me… Sve je tu zakukuljeno, zamumuljeno. Ozbiljne igre se igraju oko mog deteta da to nije normalno. Ima tu mnogo toga neispravnog, što neću još pričati, dok ne vidim da li su neke stvari istina, neke informacije koje sam ja dobila – progovorila je Slovenka za Pink.rs, pa oplela po Dragojeviću:

– Sve je ostavila tebi, sve ti preduzimaš, da ćeš ti rešiti sve što njoj bude bilo potrebno, ne znam o čemu pričaš ti to sada?!

Inače, zbog cele situacije sa Filipom Carom Dragojević je priznao da ima psihičke krize. Međutim, potvrdio je i pisanje domaćih medija da planira da se pojavi u “Zadruzi 6” i suoči sa bivšom devojkom i dečkom koji mu je u prošloj sezoni rasturio brak, a u ovoj vezu.

Izvor: net

Previous articleTRUDNA STIGLA NA TELEVIZIJU: Snimak iz produkcije – Došla da potpiše ugovor…
Next articleNAPAD NA MILANA MILOŠEVIĆA: Ne prihvataju raskid Dejana i Aleksandre – Brutalno se obrušili na voditelja…