Home VIP “ZVALA ME TELEFONOM”: Pevač Zvezda Granda progovorio o Miljaninom uhođenju – Otkrio...

“ZVALA ME TELEFONOM”: Pevač Zvezda Granda progovorio o Miljaninom uhođenju – Otkrio kako se spasio…

569
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Burna prošlost…

Kontroverzna Miljana Kulić već godinama je u žiži javnosti zbog brojnih skandala po kojima je prepoznatljiva. Gde god se pojavi, svaki njen korak i komentar izaziva veliku pažnju publike.

Nišlijka već godinama boravi u rijalitijima, a trenutno je jedna od najaktuelnijih Zadrugarki zbog svojih čestih svađa sa svojom majkom Marijom Kulić. Trenutno je u burnoj vezi sa Nenadom Macanovićem Bebicom, čime takođe izaziva brojne komentare.

Takođe je poznato da je Miljana godinama bila opsednuta pevačima iz popularnog takmičenja “Zvezde Granda”, te je neke od njih čak i proganjala.

Popularni pevač se osvrnuo na taj period kada je Kulićeva dovođena u vezu s kolegama iz njegove generacije, te je duhovito objasnio kako je uspeo da izbegne njeno proganjanje.

Sasa Kapor,
Sasa Kapor,

– Miljana Kulić me je zvala telefonom samo jednom dok sam bio u takmičenju „Zvezde Granda“, ali ja sam joj objasnio da sam mator čovek i da tu ima mlađih momaka koji su joj bolja opcija – ispričao je Saša kroz smeh.

– S njom stvarno nisam imao neprijatnosti – dodao je Kapor.

Podsetimo Miljana je na razne načine dolazila do njihovih brojeva telefona, a nekima od njih čak je odlazila je i na kućni prag i pravila ozbiljne probleme. Na njenoj meti našli su se Darko Lazić, Mišel Gvozdenović, Nemanja Nikolić i mnogi drugi.

Takođe rijaliti zvezda već dugo mašta o pevačkoj karijeri, a svoje pevačke sposobnosti više puta je pokazala u Zadrugoviziji, gde se posebno istakla svojom duhovitošću i teatralnim scenskim nastupima.

Izvor: net

Previous article“ŠUGAVA, TRULA I BUĐAVA”: Voditeljka opalila rafal po Aleksandri – “Dejan ju je oprao od svih fekalija…”
Next article“PRAO SAM NJU I NJENE GLUPOSTI JER SAM JE VOLEO”: Filip Car ogolio dušu o Dalili Dragojević… (VIDEO)