Home VIP “RASTURILA JE BRAK OD 15 GODINA”: Anđela na stubu srama – “Može...

“RASTURILA JE BRAK OD 15 GODINA”: Anđela na stubu srama – “Može otac da joj bude…” (VIDEO)

302
0
Andela Duricic, Zvezdan Slavnic,
Andela Duricic, Zvezdan Slavnic,

Nije birao reči…

Zadrugari su danas imali zadatak da izglasaju najsposobniju osobu u kući.

– Anita je za mene najsposobnija jer će i u prodavnicu prva uleteti, skuvati, za zadatke isto – rekla je Maja Kovačević.

– To je gospođica Žana. Spsoobna je da me iznervira za minut, da me posle trideset sekundi ubedi da me ne voli, sposobna je da me ubedi da je tačno netačno i za sve je sposbna zbog moći manipulacije – rekla je Matora.

– Ša uvek podeli, brine se o sebi, kuva, sprema, ali i zastolom ume da uđe u konflikt i da izvede iz takta – rekao je Sauer.

– Za mene je to Ša u svakom smislu te reči – rekla je Ana i sela.

– Za mene je sposobnost kad se neko deset meseci folira da je svetica, a napolju postoje slike koje je demantuju. Ta osoba je rasturila nešto što je trajalo 15 godina i ona je najsposobnija, a to je Anđela Đuričić. Dozvolila je čoveku koji otac može da joj bude da joj uđe u krevet – rekao je Neca.

– Od devojaka Anita, a Mare u ljubavnom odnosu jer se snalazi sa Sanjom, za život isto jer uvek ima sve. Izdvojiću Anitu – rekao je Kerić.

– Anita zan da opere, skuva, počisti, posvađa se i zaplače. Ona sve zna, hrabra je i poštena, nije oskudna kad joj treba se*s, u svemu se namiri što joj treba – rekao je Mića.

– Naveo bih sebe jer sam došao do najbolje i najlepše devojke, kuvam, perem, a sposobna je moja Aleksandra koja dobija kafu, pažnju, hranu, piće i živi kao kraljica. Druga osoba je Kerić koji zna da se posvađa i snađe, ali najbolje plovi Miljan Vračević i zavidim mu na predivnoj porodici – rekao je Dragić.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: net

Previous article“KAŽI NJEGOVO IME KAD SI HRABAR”: Aleksandra progovorila o vezi sa momcima iz klana – Našla se u centru skandala…
Next articleTRAGEDIJA – IZNENADNA SM*T SLOMILA ZADRUGARA: Beživotno telo pronašli u kući – Slomio se…