Home VIP DISKVALIFIKOVANI UDARIO NA PRODUKCIJU: Izneo zabranjeno – “Šljam i sram u senci...

DISKVALIFIKOVANI UDARIO NA PRODUKCIJU: Izneo zabranjeno – “Šljam i sram u senci isplate od 100.000€…”

520
0
Uros Certic, Miki Duricic, Kristijan Golubovic,
Uros Certic, Miki Duricic, Kristijan Golubovic,

Ovo niko nije očekivao…

Bivši učesnik “Zadruge 6” koji je nedavno diskvalifikovan, Uroš Ćertić, oglasio se na svom Instagram profilu i izneo dosad nepoznate informacije, kojima je uzburkao domaću javnost.

Opleo je po organizaciji samog rijalitija i koncepta istog, te istakao kako nema tog novca koji bi ga naveo da se vrati u Belu kuću, jer neke stvari, kako on kaže, nemaju cenu.

Na društvenim mrežama je osvanula poduža poruka, a on se dotakao i mnogih tema.

– Dva učesnika su izašla samoinicijativno, od kojih sam jedan i ja. Obojica smo imali ozbiljne honorare i jako dobre uslove, a svi su smatrali da idemo do finala. Zapitajte se da li je rijaliti “krvav leba” i da li je sramota i poniženje za neke od nas u senci velike isplate (80 – 100.000 eura) i da li san, sloboda, psiha, uvrede na račun malih beba, majki i očeva, sestara ima cenu? Ako da, to sigurno nije jedan stančić na Dorćolu od 40-50 kvadrata. Taj mulj neobrazovani, izvlači iz najboljih ljudi ono najgore. Ne postoje pare, ni firma koju šef može da mi prepiše, a da ja provedem tamo 7 dana, a ne 10 meseci. Nikada lakši ljudi, nikada neobrazovaniji, čije sam komplekse i sujete palio na dugme… Neke stvari, neki ljudi, neka mala bića kao što je moje, Miljanova ćerka ili Mikijeva beba, nemaju cenu. Da ne pričam o preljubama supružnika iz sezone u sezonu, fuj! Sramota je za svakoga, sem za đilkoša i skobalja da uđe tamo. Hvala svima koji ste mi govorili da ja nisam za tamo, sada znam, nikada više – ogorčeno je poručio Ćertić.

Instagram,
Instagram,

Izvor: net