Home VIP SVE O SKANDALU SA DRAGOJEVIĆIMA: Ne želi da ćuti – “David mi...

SVE O SKANDALU SA DRAGOJEVIĆIMA: Ne želi da ćuti – “David mi je rekao šta da uradim…” (VIDEO)

4220
0
David Dragojevic, Tamara Galijano,
David Dragojevic, Tamara Galijano,

Bez dlake na jeziku…

Već tri dana u medijima se digla prašina da je Dejan Dragojević, nakon raskida sa Aleksandrom Nikolić uplovio u romansu sa voditeljkom tamarom Galijano.

On se nakon svega oglasio na svom Instagram nalogu i demantovao navode, a usputno i izvređao Tamaru nazvavši je pogrdnim imenom.

Voditeljka je vidno van sebe zbog Dejanove izjave, a ono što je imala da kaže na celokupnu situaciju.

Međutim, nakon svega, voditeljka je sada otkrila da se sinoć čula sa Davidom Dragojevićem koji se samo smejao zbog svega i rekao joj da se smiri i iskulira situaciju, ne spominjući joj da će Dejan objaviti klip kojim direktno udara na poznatu voditeljku.

– Sinoć sam se čula sa Davidom, smejao se, rekao mi da iskuliram sve. Dejanu ide u prilog da napravi priču, jer kad sklopim kockice, nema druge. Ova priča ne pije vodu, mislim, možda kod njegovih fanova koji će da ga podrže i udele mu koju donaciju, ali kod mene ne. Uopšte me nije uvredio, ali je jako ružan njegov stav da tri dana ćuti, ne javlja se, a sinoć mi se javi David koji mi se smeje i kaže: “Ma iskulirajte, sve kul.” Što nisi demantovao? Dakle ide ti i prilog. Očigledno je to hendikep neki. Ako bi mi se izvio prihvatila bih izvinjenje jer ja uvek praštam ljudima, to je naivno sa moje strane, kao što sam i čekala ova tri dana da vidim šta će da uradi – rekla je Tamara Galijano.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod:

Izvor: net