Home VIP “PRETILA MI JE – NISAM JE HVATALA ZA VRAT”: Izbio skandal –...

“PRETILA MI JE – NISAM JE HVATALA ZA VRAT”: Izbio skandal – Napadnuta na radnom mestu…

2409
0
Zadruga,
Zadruga,

“Samo sam je odgurnula blago od sebe…”

Bivša rijaliti učesnica Zadruge i aktuelna pevačica, Emilija Velemir, koja živi i radi na Malti nakon učešća u Beloj kući, doživela vrlo neprijatnu situaciju tokom dočeka Nove Godine, gde je nastupala.

Ona se oglasila ovim povodom i objasnila o čemu je reč, kao i da se ona nije tukla ni sa kim, već da je napadnuta na radnom mestu.

Instagram,
Instagram,

– Ja se nisam tukla pre svega, prva stvar! Ne tučem se, nikada se nisam tukla, meni je užas kada vidim devojke da se biju. Ja sam devojku, koja je prišla počela da preti da će da iščupa kablove, slomi klavijaturu i uništi novu, pri tome me je psovala sve vreme – napisala je Ema i dodala:

Emilija Velemir
Emilija Velemir

– Samo sam je odgurnula blago od sebe i klavijature i muzičkih instrumenata. Da bi se ona vratila i okrenula i nasrnula na mene sa pričom da sam ja nju uhvatila za vrat. Videli ste da je nisam hvatala za vrat, niti bih to uradila, ja sam samo pokušavala nju da urazumim i da je zaustavim. Napala me je dok sam držala mikrofon u ruci i gurala u zid, pritom, nijedan muškarac nije prišao da nas razdvoji – rekla je Emilija.

Novinari su odmah kontaktirali pevačicu, te je ona za domaće medije potvrdila ovu izjavu i dodala da nikada nije neprofesionalna, kao i da na svim nastupima, kako na Malti, tako i u Srbiji sebi ne bi dozvolila ovakvu situaciju, ali s obzirom da je bio doček Nove godine imala je tolerancije prema ljudima koji su bili veseli, ali i prema onima koji nisu.

Izvor: net