Home VIP “NISAM HTELA DA BUDEM PRISNA SA NJOM”: Biljana Dragojević se oglasila po...

“NISAM HTELA DA BUDEM PRISNA SA NJOM”: Biljana Dragojević se oglasila po prvi put nakon raskida…

719
0
Biljana Dragojevic, Dejan Dragojevic, Aleksandra Nikolic,
Biljana Dragojevic, Dejan Dragojevic, Aleksandra Nikolic,

Bez dlake na jeziku…

Prvi put nakon javnog raskida zadrugarke Aleksandre Nikolić i prošlogodišnjeg pobednika Dejana Dragojevića, oglasila se njegova majka Biljana, koja je prokomentarisala aktuelna zbivanja.

– Nisam htela da se oglašavam, nisu mi deca u šestoj sezoni, niti deo rijalitija, neću da se hejteri upale. Ali nekad ne mogu, puno puta se ujedem za jezik. Koliko mi puta Dejan kaže:”Nemoj, kevo”, a ja sebe jedem. Pratim kad stignem, “Zadruga” je nešto što je u našim životima ostavilo traga, ne mogu da ostanem imuna ne neke stvari. Kada se Dejan provuče nekad zaćutim, ali nekad ne mogu, kao danas.

– Ne mislim ništa loše o Caru. Njegovo pravo! Dejan je jednom lepo rekao, svako treba da ima jednog Cara – ako nisi siguran u devojku, pozovi Cara. Nisam ljuta ni ništa, nego devojke dokazuju kakve su i šta su.

– Nisam se nešto puno vezivala za Aleksandru, niti kačila previše naše slike. Nisam želela da sa njom budem previše prisna, jer nisam znala kuda će ići taj odnos, a evo vidimo da se tako ispostavilo. Ne zameram ništa, želela sam da Dejan ustvari bude slobodan, posle brodoloma onog mu nije ni trebala veza. Očekivala sam možda da će se to dogoditi, bolje možda i sad nego posle nekoliko godina.

– Iskreno, dosta sam zadržavala svoje mišljenje za sebe. Bilo bi loše da sam ja njemu rekla nešto, ispalo bi:”Evo, ne valja ti ni ova”. Pustila sam da se situacija razvija kako god, ja sam svoje mišljenje za sebe zadržala, nisam ga jasno i glasno govorila, a eto, sve se sada samo dokazalo.

Izvor: net

Previous articleMAJKA JOJ JE U LOŠEM STANJU: Dobila informaciju iz spoljnog sveta – Ne može da se sabere… (VIDEO)
Next articleMILJANA I ZOLA DONELI ODLUKU DA SE VENČAJU: Saopštio joj da će se prezivati Čolić – Ona van sebe… (VIDEO)