Home VIP TRUDNA TARA SIMOV ULAZI U ZADRUGU: Ogorčena – “Ne vraćam se dok...

TRUDNA TARA SIMOV ULAZI U ZADRUGU: Ogorčena – “Ne vraćam se dok se ne skućim…”

1792
0
Tara Simov,
Tara Simov,

Odgovarala na nezgodna pitanja iz udobnosti doma…

Tara Simov se javila putem društvene mreže Instagram.

Ona je u lajv videu odgovarala na mnogobrojna pitanja fanova. Pitanja su se uglavnom ticala njenog estetskog izgleda i trudnoće.

Tara je tako otkrila gde je radila usne i trepavice, ali i to da silikonske grudi nema, te da bi ih možda uradila kada se porodi. Potom se osvrnula na momka i svakodnevicu u Skoplju i mogućnost dolaska u “Zadrugu”.

– Dečko mi je u teretani. Nemam sad nikog. Dobar je, mada imam ceo život da ga popravljam. I ne vraćam se dok se ne skućim, dok ne napravim kuću – rekla je Tara.

– Ultra sam neraspoložena. Pao mi je pritisak i boli me glava. Gore sam nego juče. Kao na iglama sam sve vreme. Mrtav čovek koji hoda, ne smem da pijem lekove protiv bolova, boli me zub. Mada sam se malo ugojila – nadovezala se o tome kako se oseća.

– Gde su ti stare drugarice – glasilo je jedno od upečatljivijih pitanja.

– U đubretu. U kanti. U go*nima, što i jesu. Ja u Beogradu nemam prijatelje. Ljudi su odvratni. U Skoplju svi sede i jako su dosadni u provodu, žao mi je splava koji je izgoreo – odgovorila je Tara.

– Govoriš o Ani Korać i Soraji koje se pominju tamo gde ste sve ocrnjene – glasilo je dodatno pitanje koje je Tara ostavila bez odgovora.

– Mislis li da Teodori Džehverovic propada karijera? Jer realno ništa izbacila nije. Da li pokušavaš da ličiš na nju – pitao je jedan fan.

– Nadam se da ne – kratko je zaključila ona.

Izvor: net

Previous articleZVEZDAN NAPUSTIO ZADRUGU – SASTAO SE SA PRODUKCIJOM: Promenio ugovor – Supruga sve otkrila… (VIDEO)
Next articleNAPUSTIO MAJKU I BRATA: Dejan Dragojević pokupio svoje stvari i otišao od kuće…