Home VIP KOLAPS – VODITELJ U MASOVNOM OKRŠAJU: Zvezdana obezbeđenje momentalno izbacilo napolje… (VIDEO)

KOLAPS – VODITELJ U MASOVNOM OKRŠAJU: Zvezdana obezbeđenje momentalno izbacilo napolje… (VIDEO)

7810
0
Zadruga,
Zadruga,

Zverski sukob…

Odnos Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić iz dana u dan je sve prisniji, a noćas je došlo do totalnog karambola, kada je on skočio na Nenada Lazića Necu jer je pričao protiv Anđele i spomenuo veoma bolan datum za nju, kada joj je brat poginuo.

U prvim trenucima Zvezdan je nemo slušao Necino izlaganje, a kada su ostali zadrugari počeli da ga opominju da ne spominje datum Anđeline porodične tragedije, Slavnić je doživeo nervni slom.

Skočio je sa klupe, iz sve snage bacio flašu koja se odbila o sto i krenuo na Necu, ali su ga srećom u toj nameri ostali zadrugari sprečili.

Po prvi put se dogodilo i da se voditelj umeša u fizički sukob zadrugara, pa je tako i Darko Tanasijević pokušao da obuzda Slavnića dok obezbeđenje nije utrčalo i izvelo ga napolje kako bi se smirio.

Anđela je sve vreme bespomoćno vrištala, i molila ga da se smiri, ali on nije slušao.

Detaljnije pogledajte ispod:

Izvor: net

Previous articleZVEZDANOVA SUPRUGA DOLAZI U ZADRUGU: Razgovor sa produkcijom – Da li je spremna na oproštaj pred kamerama…
Next article“KAZNITE ME – TEŽAK BEZOBRAZLUK”: Zvezdan zapretio produkciji – Voditelj se uplašio i odmah reagovao… (VIDEO)