Home VIP “NAŠ ODNOS JE SAHRANJEN”: Nastao haos zbog Filipa Cara – Prekinuli emisiju…...

“NAŠ ODNOS JE SAHRANJEN”: Nastao haos zbog Filipa Cara – Prekinuli emisiju… (VIDEO)

234
0
Filip Car,
Filip Car,

Žestoko…

Gosti Filipa Cara u emsiiji “Delegati” su DJ Tamaris i Adam Đogani. Tamara i Filip su prvo pozdravljali svoje porodice i čestitali im praznike.

Nakon što su se obratili najmilijima, Car je započeo temu o njihovom odnosu, ali i njenom bliskom druženju sa Markom Smiljićem.

– Te vaše relacije koje su se od samog početka dešavale, mnogi su govorili da ste mnotoni, nezanimljivi, a ja nisam imao priliku, a videos amd a si promenila krevet, enmate komunikaciju,a bili su i blagdani, a nisam čuo kakva je situacija između vas, a zanima me jer sam upućen u sve ostale situacije u kući – rekao je Car.

– Mislim da je najbolje da na ceo odnos stavimo tačku, ja sam taj odnos sahranio. Voleo bih da se nikada više ne ponovi i ne bih želeo da komentarišem i dolivam ulje na vatru – rekao je Adam.

– Vi kad ste baš bili u odnosu, kad smo imali lisice i kad ste opet ušli u odnos izgledalo mi je kao da ste pobegli grobarus a lopate, a kad ste odvojeni, vedriji ste duhom. Ona nije toliko tužna, on ne ispravlja krive drine – rekao je Car.

– To neko zadovoljstvo je od mene činilo to, nikad ne možeš napraviti nešto što je nemoguće. Ja nemam osećaj prema njoj. Ne želim da se vraćam na bilo šta i da pričam o tome. Meni je najbitnije da sam ispao fer i korektan. Želim u narednom periodu da se posvetim sebi – rekao je Đogani.

– Nisi ni imao šta da vidiš jer komunikacije nema. Stavljena je ne jedna, nego pedeset tački – rekla je Tamaris.

– Ti u druženju sa Markom MMA, on je bio možda nedorečen zbog vašeg odnosa i nije prvi potegao korak jer si se stalno sa Adamom nastavljala, a kad je on ušao u odnos sa Slađom ti si promenila krevet – rekao je Car.

– Mi smo se družili, šetali, a Adam je uvek zamerao taj odnos. Ja znam da razgraničim stvar. Kad sam ušla u odnos sa Adamom morala sam da prekinem tajk odnos sa Markom jer sam htela da ispadnem korektna maksimalno – rekla je Tamaris.

Detaljnije pogledajte u videu:

Izvor: net

Previous articlePOJAVILE JOJ SE IZRASLINE NA LICU: Miljana briznula u plač – Traži da je izvedu… (VIDEO)
Next articleISPLANIRANO POMIRENJE – MILJANA SE VRAĆA IVANU MARINKOVIĆU: “Sve je već organizovao…”