Home VIP “NEMOJ VIŠE DA TI SE DOGODI”: Zvezdan očitao lekciju Anđeli – Neće...

“NEMOJ VIŠE DA TI SE DOGODI”: Zvezdan očitao lekciju Anđeli – Neće da trpi njen bezobrazluk… (VIDEO)

1113
0
Andela Duricic, Zvezdan Slavnic,
Andela Duricic, Zvezdan Slavnic,

Sasuo joj sve u lice…

Tokom večeri došlo je do haosa u spavaćoj sobi zbog svađe Anđele Đuričić i Sofije Une Manić. Anđela je napala Sofiju što je ostavila kutiju keksa na njenom krevetu. U svađu je morao da se umeša i Zvezdan Slavnić kako bi smirio situaciju.

Nakon svađe Anđela je nervozno šetala po Beloj kući i iskulirala Zvezdana, što je njega naljutilo. On je rešio da joj očita lekciju.

– Ona je krenula da se dere, meni čim neko krene da se dere, da pokažem kako ja mogu da se derem i da budem u pravu. U ovoj situaciji sam 100% u pravu. Stavila sam joj taj keks na krevet, da bi ona tebe pogodila sa tim. Ona je tebe gađala sa svojom hranom, koju je na mom krevetu ostavila, to nije u redu. Ja sam joj uredno vratila, šta sam našla na mom krevetu. Prlja našu posteljinu, bezobrazna je, vadi se na injekciju – rekla je Anđela.

– Nije uopšte u pitanju da li ona u pravu ili nije. Ne treba ono što može da traje 5 minuta, da traje 45 minuta. Ona me ne zanima. Ovo prolaženje, nemoj više da ti se dogodi – rekao joj je Zvezdan.

– Shvati, nekada nisi samo ti nervozan. Nekada imam ja momenat da mi treba minut-dva da se iskuliram. Nekada mi nije do toga da kada mi ti kažeš nešto, da dođem odmah da pričam sa tobom – praavdala se Anđela.

– Kad kažem stani onda da staneš, a ne da prođeš bezobrazno jer ja sledeći put neću pričati sa tobom – odbrusio je Zvezdan.

– Okej ne znaima me i neću da se stresiram – poručila je Anđela i zagrlila Zvezdana.

– Nećeš, jer si ti meni uradila – nastavio je on.

Anđela i Zvezdan su se zagrlili i sklopili primirje.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: net

Previous article“ODRIČEŠ SE SVOJE ĆERKE”: Maja Marinković nikad žustrije reagovala – On kao ris ljut… (VIDEO)
Next article“NISAM SE DOBRO OSEĆALA U SVOJOJ KOŽI – PROŽIVELA SAM TORTURU”: Priznanje koje ostavlja bez teksta – Otvorila dušu… (VIDEO)