Home VIP “SRAMOTA ME JE” – FILIP CAR PLAČE KAO MALO DETE ZBOG ALEKSANDRE:...

“SRAMOTA ME JE” – FILIP CAR PLAČE KAO MALO DETE ZBOG ALEKSANDRE: “Na nosilima će te iznositi odavde…” (VIDEO)

4548
0
Filip Car, Maja Marinkovic, Aleksandra Nikolic,
Filip Car, Maja Marinkovic, Aleksandra Nikolic,

Ne bi se reklo da je u ljubavnom trouglu neka strana ispunjena i srećna…

Zadrugar Filip Car je priznao pevačici Zorici Marković da je plakao zbog raskida sa Aleksandrom Nikolić. Otkrio joj je i to da “druženjem” sa starletom Majom Marinković samo udara kontru.

Car je Zorici uz cigaretu objasnio zašto se naljutio na nju. Tom prilikom su započeli i priču o njegovom raskidu sa Aleks. On je otkrio da mu je veoma žao što je povredio Nikolićevu, ali je dodao da je i on povređen. Priznao je pevačici da mu sinoćni intimni odnos sa Majom ništa ne znači, jer je samo terao inat Aleksandri zbog koje je plakao kao kiša, što je za njega vrlo neobično, čak i sramota.

– Nikome žalije ne može biti Aleksandre nego meni koji sam je povredio. Rekla si mi da sam g*vno zato što sam j*bao “sutlijaš” – rekao je Car.

– Ja sam se tebi izvinila, ti si za mene ljudina. Aleksandra je plakala kod mene, ima emociju. Ali me zanima samo šta ti je značilo da ćeš me isterati na kapiju – pitala je Zorica.

– Niko se sa mnom ne može nositi – mojim vulgarnostima, mojim primitivizmom, mojim podlim igrama, mojim raspravama i mojim tenzijama. Tebe bi na nosilima iznosili napolje kada bi počeli da se svađamo. Ti koju ja smatram veličinom i majkom me nazivaš g*vnetom sa strane – rekao je Car.

– Rekla sam samo da ste ti i Maja jadni, a ne da si g*vno. To sam prvi put večeras izgovorila. Da ste dno dna! A ovo večeras mi je izletelo iz milion i jednog razloga. Pričao si mi o emocijama prema Aleks, a onda imaš se*s sa Majom – rekla je Zorica.

– Jadan sam ja, a i one ako su sa mnom u odnosu. Ja i dalje kažem da imam emociju prema Aleks, a prema Maji nemam. A evo šta je Aleksandrina kardinalna greška – juče Ivan priča sve najgore o meni, ona spušta glavu i potvrđuje Ivanovu priču. Ja 45 minuta gledam u nju, plačući izlazim! To je za mene sramota! Sedim tamo, suza suzu stiže, a ona se za*ebava i grli sa ljudima, nije je pogodilo – rekao je Car.

– Jeste je pogodilo, sve glumi. Ti si top rijaliti igrač – rekla je Zorica.

– Ma sad će videti kako je kada ja teram inat, ja k**cem teram inat – rekao je Car.

Pogledajte prilog:

Izvor: net