Home VIP PORODICA PODNELA TUŽBU: “Platiće” – Drama u spoljnom svetu oko Ivana Marinkovića…...

PORODICA PODNELA TUŽBU: “Platiće” – Drama u spoljnom svetu oko Ivana Marinkovića… (VIDEO)

196
0
Ivan Marinkovic, Aleksandra Nikolic,
Ivan Marinkovic, Aleksandra Nikolic,

“Rane koje celoga života bole…”

Netrpeljivost između Ivana Marinkovića i Miljana Vračevića svakog dana je sve veća.

Da stvar bude još gora, u celu priču se umešao i Filip Car koji je stao na Vračevićevu stranu i optužio Marinkovića da je zaljubljen u Aleksandru Nikolić.

Vračević i Car sedeli su u dvorištu Bele kuće i tom prilikom poveli razgovor o Ivanovom ocu, iznevši niz tvrdnji koje su do sada javnosti bile nepoznate, a usputno su i potkačili svog rivala.

Nakon njihovog razgovora, hitno se oglasila Marinkovićeva devojka Jelena, objavivši na profilu svog momka sporni snimak uz koji je javno saopštila da je podneta tužba protiv Vračevića zbog iznošenja neistina i rušenja časti i ugleda Ivanonog oca, kao i cele njegove porodice.

– Ponovo šerujemo video koji je već predat Ivanovom pravnom zastupniku, kao još mnogo video zapisa na kojima iznosi pretnje. Međutim, nismo reagovali dok nije izgovoreno ovako nešto. Ivanov otac, Velimir Marinković, je poginuo na ratištu u Slavoniji 1991. kao dobrovoljac. I dan danas se vodi kao nestalo lice i njegovi posmrtni ostaci nisu pronađeni. Bilo kakvo skrnavljenje i pominjanje imena heroja iz prljavih usta mrzitelja Miljana Vračevića više nećemo dozvoliti. Za sve izrečeno će odgovarati na sudu i platiti za pretrpljen bol porodici, pre svega Ivanu i njegovoj sestri. Ne dirajte u rane koje celoga života bole! Hvala na ogromnoj podršci ljudi! – glasila je objava na Ivanovom profilu.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Izvor: net

Previous articleISPLIVAO ŠOKANTAN VIDEO: Krišom mazi Aleksandru – Mislio da ga kamera ne snima… (VIDEO)
Next article“ALEKSANDRA I DEJAN SE NEĆE POMIRITI NIKAD”: “Ona će zatru*neti sa Filipom Carem i roditi devojčicu…” (VIDEO)