Home VIP “17 DANA JE BILA TRUDNA”: Isplivali neverovatni snimci iz Carevog telefona –...

“17 DANA JE BILA TRUDNA”: Isplivali neverovatni snimci iz Carevog telefona – Tvrdi da je Dalila čekala dete sa njim…

1082
0
Dalila Dragojevic, Filip Car,
Dalila Dragojevic, Filip Car,

Čeka se oglašavanje Dragojevićke o ovom slučaju…

Bivša zadrugarka i najkontroverznija dama skorašnjih rijalitija, Dalila Dragojević bila je intimna sa aktuelnim zadrugarom Filipom Carem.

Iako su raskinuli pre nekoliko meseci, sada su se pojavile glasine da je Dragojevićka navodno izmislila priče da je trudna, a te navode izneo je sam Filip.

Na Instagram profilu jedne stranice, koja se inače bavi raskrinkavanjem zadrugara, našao se snimak audio poruke Filipa Cara, u kom on govori o tome da li je Dalila bila trudna i imala spontani pobačaj.

– U tim grupama, sa tim babama, jedna žena mi šalje sve! Plače, ne jede. Pa onda da ovo, da ono… Ne znam kad stigne plakati ili biti u k*rcu, kad se j*be na sve strane. Pa je izmislila da je bila trudna sa mnom, kad sam je ostavio, 17 dana je kao bila trudna, pa je imala spo*tani – priča Car u glasovnoj poruci koja se našla na jednoj stranici, a jasno se čuje da je glas njegov.

Podsetimo, Dalila i Dejan Dragojević su pre ulaska u Zadrugu 5 išli na veštačku oplodnju. Oplodnja je prošla uspešno, ali samo nekoliko nedelja kasnije starleta iz Bosne je izgubila plod, što je na nju ostavilo veliki trag.

Pomenuti audio prilog potražite i poslušajte na Inatagramu!

Izvor: net