Home VIP MAJKA JE ISKORIŠĆAVA: Aleksandra Nikolić frapirala izjavom – “Samo su joj pare...

MAJKA JE ISKORIŠĆAVA: Aleksandra Nikolić frapirala izjavom – “Samo su joj pare bitne…”

579
0
Aleksandra Nikolic, Slovenka Nikolic,
Aleksandra Nikolic, Slovenka Nikolic,

Aleksandra Nikolić frapirala izjavom…

Iako zbog loših postupaka u “Zadruzi” javno napada i osuđuje svoju ćerku i rijaliti učesnicu Aleksandru Nikolić, Slovenka, čini se, sve to radi lažno.

Kako je Nikolićeva sada otkrila, ne postoji stvar koju joj majka ne bi oprostila, isključivo zbog finansijske koristi koju ima od svoje naslednice.

– Mojoj mami su samo pare bitne. Da joj donesem kući što više novca i da imam što manje kazni – rekla je Aleksandra Nikolić u intervjuu Marku Đedoviću, što je i njega samog prilično šokiralo, pa je pojasnila:

– Ne postoji stvar koju ona meni ne bi oprostila, čak iako ju je u prvi mah zamerila. Prvo zbog toga što je ona moja majka, a majke deci sve praštaju, a drugo jer zavisi od mene. Ja je izdržavam, plaćam račune, stan, hranu… Ona ne radi ništa, pa nije baš ni u poziciji da mi spočitava neko moje ponašanje. Njoj je jedino važno da se ja ne svađam, ne tučem, da me neko ne diskvalifikuje ili da mi se ne odbija od honorara kazna. Znači, da kući donesem što više novca, a po mogućstvu i prvu nagradu – rekla je ona pomalo šaljivo, a više cinično i ironično.

Podsećanja radi, Aleksandrina majka Slovenka je u razgovoru za domaće medije nedavno ispričala da zamera ćerki vezu s Filipom Carem, te što je izdala Dejana Dragojevića.

Rekla je da Aleksandru više ne prepoznaje i da će joj očitati bukvicu čim je bude videla, a takođe rekla nam je i da je sama potpisala ugovor s produkcijom.

Izvor: net