Home VIP “NIKADA NEĆE BITI SREĆNI – NEBITNI SU”: Poniženje za sva vremena –...

“NIKADA NEĆE BITI SREĆNI – NEBITNI SU”: Poniženje za sva vremena – “Zauvek ostaju snimci…”

906
0
Marko Dedovic, Marko Miljkovic, Luna Dogani,
Marko Dedovic, Marko Miljkovic, Luna Dogani,

Nije birao reči…

Novopečeni voditelj “Zadruge 6” Marko Đedović, izgleda da se oduvek vodi izrekom “Što na umu, to na drumu”, te se ne libi da komentariše bilo koga i bilo koju temu.

U jednom intervjuu se dotakao jednog od omiljenih parova ljubitelja rijalitija, Lune i Marka Miljkovića i izneo osvrt na njihov život nakon rijalitija.

– Ne čitam vesti o njima jer su mi nebitni i neinteresantni. Ja im želim svu sreću ovog sveta, ali ne znam šta su lepo mogli da izvuku, ako zauvek ostanu snimci kako maltretiraš majku – započeo je oštro Marko.

– I neko sa kim imaš dete? Ti životi nikad neće biti srećni kad je na takav način sve počelo i dešavalo se. Ja ne mogu da izbacim iz glave scene kad Anabela pada na kolena dok je Marko vređa, a Luna ga posle oralno za**voljava u toaletu. Ma, znaš šta, kakvi su Lunin roditelji, ona je čak i dobra posle svega. Ona mučena nije mogla da bude bolja, ona je najbolja verzija svojih roditelja. Ona je čak i ekstra – pomalo podrugljivo je zaključio Marko Đedović.

Podsetimo, Luna Đogani i Marko Miljković, već četiri godine su zajedno, a njihova ljubav, krunisana je ne samo brakom, već i rođenjem njihove prve ćerke Mie.

Baš na jučerašnji dan, proslavili su i svoju godišnjicu stupanja u vezu, a pomenuti trenutak desio se upravo u rijalitiju “Zadruga”. Danas, uspešno vode zajednički Jutjub kanal, na kojem redovno kače video zapise, koji izmamljuju samo osmehe i reči hvale njihovih fanova.

Izvor: net

Previous article“NE MOŽE DA TRPI AUTORITET ŽENE”: Voditelj nikad oštriji – Za nju rekao da ima poremećaj…
Next articleDETETU IZA LEĐA – IVAN URADIO NEŠTO JEZIVO: Jadno dete – Taman što je shvatio da mu je otac… (VIDEO)