Home VIP “PREVARANT I ISFRUSTRIRANA BABA”: Kivan i ogorčen na Zoricu – Za sina...

“PREVARANT I ISFRUSTRIRANA BABA”: Kivan i ogorčen na Zoricu – Za sina izneo šokantne tvrdnje…

501
0
Taki, Zorica Markovic,
Taki, Zorica Markovic,

Nije birao reči…

Nakon sukoba neviđenih razmera, koji se dogodio na relaciji Maja Marinković – Zorica Marković, nakon svih teških reči koje su uputile jedna drugoj, oglasio se i Majin otac.

Radomir Taki Marinković, bio je nikad oštriji i nimalo nije birao reči, kada je izneo dosad nepoznate detalje iz Zoričinog i njegovog odnosa.

Jedno je sigurno, a to je da između njih, ništa više neće biti isto.

– Istina je da sam radio za Zoricu Marković. Ja sam je čuvao od mnogih kod kojih se zadužila i zbog kojih nije smela da ide sama kući. Svake noći je moralo obezbeđenje da je vozi do kuće, jer je bila u dugovima do guše, zaduživala se kako je stigla, pa se tako i plašila za svoju bezbednost. Kao što je Maja ranije već i pričala u Zadruzi, nosila je pare po pumpama zelenašima, to se zna. Duguje i Bogu i narodu! Ne znaju gde da je udare, pa joj spominju mene. Zorica mrzi Maju i sama je rekla da je treba ubiti – kaže besno Majin otac.

– Zorica je jedna isfrustrirana baba muflon. Iskompleksirana baba, vidite na šta liči! Drma je klimaks, ljubomorna je na sve mlađe i lepše od nje. Maja joj je trn u oku! Ona je jedan običan prevarant i ja imam dokaze za sve što pričam o njoj. Svoje dete je krila do 35. godine, sve što je Marija Kulić za nju rekla je istina. Valjda ga je rodila u njivama, otkud znam ja gde. Ona meni na oči ne sme da izađe, ona je jedna klošarka. Sve žive muzičare je prevarila. Klasičan prevarant i ološ od žene! – poručio je Taki.

Izvor: net