Home VIP STANIJA USVAJA DETE: Želi da se ostvari u ulozi majke – Donela...

STANIJA USVAJA DETE: Želi da se ostvari u ulozi majke – Donela najvažniju životnu odluku…

120
0
Stanija Dobrojevic,
Stanija Dobrojevic,

Iskreno progovorila o svemu…

Bivša rijaliti učesnica i starleta, Stanija Dobrojević, ugostila je ekipu emisije “Premijera – Vikend specijal” u svom stanu u Rumi koji je kupila nedavno i u njegovo uređenje ulošila ogromnu svotu novca.

Ona je tom prilikom otkrila zašto još uvek neće da otkrije pravi razlog raskida sa Markom Markovićem, aktuelnim učesnikom rijalitija “Zadruga”.

– Mislim da postoji sudbina, nije se niko treći umešao, kad budem imala dozvolu sa njegove strane, možda ispričam sad u ovo vreme sam trebala da imam bebe, kad smo raskinuli, to je bila katastrofa. Meni je vreme za porodicu, a život mi je inače idealan. Uživam istinski u životu, pa se nadam da će doći i taj pravi – rekla je Stanija.

Stanija je zatim otkrila da planira usvojiti dete, ako ne bude mogla imati svoje.

– Da zašto da ne, ali zdrava sam, prava sam, mogu da imam svoju decu. Ali ne žurim, da nekog upoznam jer mi svi govore da je pravo vreme. Ako dođe pravo vreme za pet, deset godina, pa mi do tad istekne taj biološki sat, mogu da usvojim, zašto da ne. Bilo bi greh da se ne nasledi ovaj duh, lepota, telo, karakter, nije to loše. Teško će biti samo sa mojim karakterom – navela je ona.

Stanija je dodala da joj brak nije primaran, već samo deca i ljubav.

– Nije mi brak primat, vidim žene kako pate, ja samo želim sreću u ljubavi i da se ostvarim u ulozi majke, jedino to još nisam iskusila u životu – zaključila je Stanija.

Izvor: net

Previous article“KAZNENO DELO”: Filipa Cara deportuju – “U velikom sam problemu…” (VIDEO)
Next article“NE MOŽE DA TRPI AUTORITET ŽENE”: Voditelj nikad oštriji – Za nju rekao da ima poremećaj…