Home VIP “RIJALITI JOJ JE NA PRVOM MESTU”: Aleksandra glumi u odnosima zbog plasmana...

“RIJALITI JOJ JE NA PRVOM MESTU”: Aleksandra glumi u odnosima zbog plasmana – Žestoko je kaznila… (VIDEO)

288
0
Aleksandra Nikolic,
Aleksandra Nikolic,

Pokušala da se opravda…

Ovonedeljni vođa, Marija Kulić, na početku raspodele budžeta tražila je da joj zadrugari kažu koliki budžet očekuju od nje

Nakon što su joj svi izneli svoje želje, ona je počela da deli novac.

– Slađo, budžet za Maju Marinković, mali kao što verovatno očekuje. Ona je devojka, rijaltii igrač neko živo stvorenje, ona radi katastrofalne stvari. Ona ne zna ni sa kim će ni šta će, jedno priča, drugo radi, misli treće, a ove godine je sebe potcenila, ali ovo što sebi dozvoljava, to je katastroofa, nadala sam se da će se ove godine promeniti. Nezahvalno je pričati i davati savete njoj. Ona je meni sinoć rekla da će biti sama, pa je otišla kod Cara i Janjuša. Njoj je najbitnije da u svakom odnosu uzdigne sebe, a nema smisla i to sve. Ona nema kvalitete, da bi je iko poštovao. Ona je smešna, glumi da je neko i nešto, a ne vidi sebe, smešna je. Bilo joj je bitno da je bolja od svih, pa je smuvala Markovića. Ona priča za Aleksandru da je Fifi, ali ona je veći Fifi od nje, više je ona okačena na čiviluk. Car se nije igrao tako sa Aleksandrom, nije je smatrao kučetom, a Maju smatra, ona je najgore stvari čula od Cara, pogovotovo Majakita i zato dobija mali budžet – rekla je Marija.

– Naredni mali budžet je za Aleksandru. Ona radi sve zarad rijalitija, ona je spremna na sve zarad priče, a sada gleda bitne priče, bitne muškarce. Njoj je rijaliti na prvom mestu, a ne dostojanstvo. Ona glumi žrtvu, sedi i plače za Carem, a ja znam kakav je njihov odnos od starta. I tada je Caru smetalo sve što i dalje priča o njoj. Ona je plakala i govorila da je zaljubljena u Kristijana, glumila da je zaljubljena u Dejana, a to je foliranje i ono mau, mau. Ovde Aleks ima veliku nepodnošljivost sa nekom devojkom, ali za nju mali budžet. Ona se sada približava Janjušu, a to je teranje inata za Cara i Maju, od nje očekujem svašta – rekla je Marija.

– Šta god da Zola i ja uradimo, najgori smo – rekla je Aleks.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod:

Izvor: net

Previous articleOTEO OD MALOG DETETA: Marija pobesnela – “Njega dete ne interesuje…” (VIDEO)
Next article“SAGNI SE I POJEDI” – ZA OVO NIKO NIJE ZNAO: Brutalne informacije odnosa Milice Mitrović i Marka Đedovića…