Home VIP ZVEZDAN PRED SVIMA JAVNO RASKIDA SA ANĐELOM: Ona paralisana – Uspela da...

ZVEZDAN PRED SVIMA JAVNO RASKIDA SA ANĐELOM: Ona paralisana – Uspela da izusti samo reč… (VIDEO)

5160
0
Andela Duricic, Zvezdan Slavnic,
Andela Duricic, Zvezdan Slavnic,

Veoma brzo su naišli na probleme…

Veza Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića iz dana u dan postaje sve napetija, a par je čak redovno počeo i da se svađa, te da zameraju jedno drugom postupke i izgovorene reči.

Oni su se tokom jučerašnjeg dana žestoko posvađali, a kada je tokom emisije “Pretres nedelje” bila pauza za reklame Anđela je prišla Zvezdanu i započela razgovor.

– Moram da te pitam nešto… Je li misliš da tebi treba sad devojka kao što sam ja? Izašao si iz priče u kojoj si bio dugo, ja sam po prirodi ozbiljna osoba i tako se ponašam i u vezi, ja ne mogu biti neozbiljna. Možda tebi treba sada neka devojka za neozbiljno, neka avanturica, gde će ti biti zanimljivije… Da li misliš da želiš devojku kao što sam ja? – ispitivala je Anđela, a Zvezdanov odgovor joj je došao kao “hladan tuš” jer je ceo razgovor krenuo u smeru raskida, a ne pomirenja.

– Meni ne treba devojka uopšte – rekao je hladno Zvezdan, a na Anđelinom licu se videlo da se u sekundi potresla jer nije očekivala ovakav odgovor.

– Dobro… – izgovorila je pokunjeno Anđela tu jednu reč.

Kako je razgovor dalje tekao pogledajte na snimku ispod:

Izvor: net

Previous article“ONA JE BOLESNA – BACA MAGIJU I VRADŽBINE”: Anđela na stubu srama – Pogledajte šta je podmetnula u Zvezdanov krevet… (VIDEO)
Next articleJELENA GOLUBOVIĆ NAPUSTILA ZADRUGU: Isplivao video gde se sve jasno čuje – Evo da li se vraća… (VIDEO)