Home VIP STIGLA U PORODIČNI DOM – ŠOKIRALE IH NJENE GODINE: Dejan odveo devojku...

STIGLA U PORODIČNI DOM – ŠOKIRALE IH NJENE GODINE: Dejan odveo devojku u Veternik – Komšije razvezale jezik…

12169
0
Dejan Dragojevic,
Dejan Dragojevic,

Da li verujete…

Dejan Dragojević je do skoro krio da je ponovo zaljubljen, nakon što je njegova veza sa Aleksandrom Nikolić doživela krah.

Na dočeku srpske Nove godine, fotoreporteri su uspeli da uslikaju Dejana i njegovu novu izabranicu Jovanu, a onda je i pobednik “Zadruge 5” počeo sve više da govori o njoj.

Dejanove komšije u Veterniku kažu da su videli Jovanu, koju je bivši rijaliti igrač nakon nekoliko dana veze doveo na upoznavanje sa porodicom.

– Otkako se vratio u svoj dom, Dejan najviše vremena provodi upravo kod kuće sa porodicom, te nas nije iznenadilo što je tako brzo doveo novu devojku na upoznavanje sa porodicom. Zna sada šta mu je na prvom mestu i ima puno poverenje u majku i baku da za njega procene izabranicu – rekla je jedna komšinica, te je dodala:

I drugi komšija je imao samo reči hvale za Dejana.

– Ma divan je, pravi momak. Svako od nas je pravio greške, važno je što je imao gde da se vrati. Biljana je mnogo patila, baka isto, ne mogu ni da zamislim kako im je bilo. Čuo sam da ima novu devojku, imamo ovde u ulici one što odmah sve primete. Drago mi je da se ratosiljao one Dalile, a i Aleksandre, svaka je bolja od njih dve – zaključio je stariji gospodin za “Blic”.

Podsetimo, Dejan je nedavno raskinuo sa Aleksandrom, kada ga je ona prevarila u “Zadruzi”, a sada se već dva meseca viđa sa Jovana Stojanović iz Gornjeg Milanovca.

– Jovana ima 22 godine, živi i radi u Beogradu kod Adaktara kao frizer. Upoznali su se na jednom splavu u izlasku i zajedno su dva meseca – rekao je izvor nedavno za “Blic”, a Dejan je potvrdio:

– Naše upoznavanje je jako čudno i simpatično. Nekako je sve kliknulo na prvu i odmah smo skontali da je to to. Imamo osećaj kao da je prošlo 10 godina, toliko je opušteno, prelepo i totalno neverovatno da ovako nešto postoji. Stvarno je kao stvorena za mene – rekao je Dejan nedavno.

Kako su Dejanove devojke i supruga mahom bile starije od njega, barem one poznate javnosti, mnoge je iznenadilo što je Jovana od Dejana mlađa čak pet godina.

– Neka je za promenu “ulovio” mlađu devojku, možda će mu biti lakše da funkcioniše sa njom. Opet, koliko smo čuli, Jovana nema veze sa rijalitijem, te se nadamo da nije sličnog profila kao prethodne – rekla je jedna gospođa iz komšiluka.

Izvor: net

Previous articleZVEZDAN NAPAO ČETIRI POLICAJCA: Nadležni došli zbog prijave – “Šta je, je li vas zvala da je zaštitite…”
Next articleCIKLUS IZOSTAO – POTVRDILA: Maja Marinković o trudnoći – “Bila bih dobra majka…” (VIDEO)